Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Kedves Pedagógusok, Környezeti nevelők!

Idén, hatodik alkalommal hirdetjük meg 30 órás *akkreditált képzésünket* /A hulladékgazdálkodás és a fogyasztói társadalom ismeretanyagához kötődő nevelési feladatok elméleti és gyakorlati problémái, lehetőségei /címmel.

A tanfolyam résztvevői megismerkednek a hulladékgazdálkodás alapfogalmaival, a reklám - fogyasztás - hulladék összefüggésével és következményeivel, valamint a fogyasztói társadalomból a fenntartható társadalom felé vezető út hulladékgazdálkodással kapcsolatos lépéseivel a hétköznapi ember nézőpontjából. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a közös gondolkodásra, csoportmunkára. A résztvevők sok-sok érdekes módszerrel ismerkedhetnek meg, melyek segítik az ismeretek átadását a gyerekeknek, valamint gyakorlatias ötleteket adunk a környezetkímélőbb iskola működtetéséhez.
Az akkreditált pedagógus továbbképzés 30 órás. A képzés során 30 kreditpont számolható el.


Helyszín: Humusz Ház, 1111 Budapest, Saru u. 11.
Részvételi díj: 40 000 Ft
Képzés időpontja: 2011. október 21-22., november 11-12. és 26.
Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 30.

További részleteket és jelentkezési lapot honlapunkon: http://www.humusz.hu/hirek/humusz-hirek/akkreditalt-pedagogus-tovabbkepzes-2011-osz/9774 találnak.