Hírek
Hír
Civil CRM felmérés
2016. szeptember 13.


1333


Napjainkban a nagyobb civil szervezetek - de akár a kisebbek is - könnyen szembe kerülhetnek a felhalmozódó és nehezen kezelhető kapcsolati rendszer problémájával.

A vállalati marketingben már régóta használatos CRM (Customer Relationship Management, azaz ügyfélkapcsolat-kezelő) folyamatok és rendszerek megkönnyítik az ügyfelekkel való kapcsolattartást, és ezáltal a kampányszervezést is, különösen az egyéni adományozók körében.

A Civil Iránytű Alapítvány egy kérdőívet állított össze, hogy felmérje a hazai civil szervezetek CRM-mel kapcsolatos ismereteit, igényeit. Hamarosan egy konferencia megszervezését is tervezzük a témában, amelyen az érdeklődők megismerhetik, vagy tovább bővíthetnék tudásukat a civil CRM területén.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCzQh5bioGqs4RqMuAhgym0nA1tMYQWsd4G-Q_KrwaU985GA/viewform

A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe. A felmérés eredményét az érdeklődőknek e-mail.ben is elküldjük.

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíted munkánkat!

üdvözlettel,
a Civil Iránytű Alapítvány csapata
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális környezet a köznevelésért” című (VEKOP-7.3.3-17 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1, ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Címkék