Címke: adatbázis
2011. január 20.
A Nonprofit Média Központ Alapítvány A Civil WebTV a nyilvánosságért c. programjának keretében partnereivel, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségével, valamint a Magyar Szegénységellenes Hálózattal közösen szakmai és önkéntes találkozót szervez az alternatív médiafelület továbbfejlesztése, újabb partnerszervezetekkel való kapcsolatfelvétel és önkéntes tudósítói, illetve gyártáskapacitási hálózatának bővítése érdekében.
2018. június 12.
2011. március 22.
A Nonprofit Média Központ Alapítvány, a Nemzeti Civil Alap támogatásával, háromnapos intenzív képzést szervez fogyatékossággal élő emberek részére.
2016. február 16.
A civil és egyéb cégnek nem minősülő szervezetek bíróságok központi internetes oldalán bárki által, ingyenesen elérhető közhiteles névjegyzéke új „Névellenőrzés” funkcióval bővült.
2016. szeptember 13.
Napjainkban a nagyobb civil szervezetek - de akár a kisebbek is - könnyen szembe kerülhetnek a felhalmozódó és nehezen kezelhető kapcsolati rendszer problémájával.
2012. február 22.
Az észrevételeket 2012. február 27. 12 óráig várják a laszlo.vanyai@kim.gov.hu címre.
2012. július 10.
A Civil Információs Portál nem csak a törvényi kötelezettségek teljesítésének tere, kiváló fórum a civil szervezetek kapcsolatteremtésére és kapcsolattartására – hangsúlyozta Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériuma nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma Társadalmi Szervezetek Munkacsoport ülésének július 4-i ülésén.
2011. július 20.
A Nonprofit Média Központ Alapítvány képzési programot indít civil szervezetek munkatársai és önkéntesei számára annak érdekében, hogy a szervezetek tudatosabban és hatékonyabban legyenek képesek felhasználni az internetes közösségi felületeket saját programjaik népszerűsítésére, adományok és önkéntesek toborzására, céljaik elérésére.
2018. június 12.
2019. április 04.
A kamerafelvételek őrzési idejét módosítja, a munkahelyi számítógépek magáncélú használatának főszabály szerinti tilalmát elrendeli, és sok másról is rendelkezik az új GDPR salátatörvény.
2018. június 12.
2018. június 12.
2019. április 25.
A nonprofit szervezetek 2017-es adatait tartalmazó statisztikai adattár áttekintést ad a szektor szerkezetéről, méretéről, gazdálkodásáról, a humán erőforrásának összetételéről, a szektorban zajló főbb társadalmi, gazdasági folyamatokról.

Címkék