CivilTech
Hírek
Hír
Civil-barát ajánlat az Erste Banktól
2019. május 07.


189


Maximálisan civil-barát számlavezetési és hitelfelvételi lehetőség az Erste Banktól: Egy év alatt közel 100 magyar NGO választotta a Social Banking értékajánlatait

Civil-barát ajánlat az Erste Banktól

Az Erste Social Banking célja, hogy egyenlő hozzáférést biztosítson a pénzügyi szolgáltatásokhoz a hátrányos helyzetű embereket segítő civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára. Ennek érdekében hoztuk létre számlavezetési és hiteltermékeinket.

A Social Banking számlavezetési lehetőséget a piaci ajánlatokhoz képest rendkívül kedvező díjak jellemzik, sőt forint és devizaszámlák esetében az Erste összesen 7 ingyenes szolgáltatással járul hozzá a költségek csökkentéséhez.

A Social Banking hitel értékajánlat abszolút unikumnak számít a hazai piacon, hiszen ehhez a termékhez az EU által a foglalkoztatás és a szociális innováció programja (EaSI) útján finanszírozott garancia kapcsolódik, melynek legnagyobb előnye, hogy az Erste nem kéri fedezet bevonását. Jellemzően 50 millió forint az a határ, ameddig csökkentett dokumentációs igényt vár el a Bank.

A fenti összefoglaló tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlattételnek.

Az Erste Social Banking számlacsomagok kondícióiról, valamint hitelfelvétel esetén a finanszírozás jellegéről és mikéntjéről bővebben a Social Banking üzleti oldalán, valamint az Erste Vállalati számlacsomagok kondíciós listájának vonatkozó része alapján tájékozódhatnak, illetve ezen az oldalon keresztül várjuk megtisztelő megkeresésüket.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szolidáris gazdálkodás és közösség által támogatott mezőgazdaság” című (VP6-16.9.1-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Oktatást Támogató Program és Korai Gyermekkori Program
Pályázat
A pályázati támogatás célja engedélyezett vagy nyilvántartásba vett állatmenhelyek modernizációja, bővítése; a telepen található állatok tartási körülményeinek javítása és örö ...
Címkék