Civil-barát ajánlat az Erste Banktól

2020. január 08.

Túl drága vagy nem elég barátságos a bankja? Az Erste Social Banking értékeli a civil szervezetek munkáját: Már 150 magyar ügyfél tisztelt meg minket a bizalmával

Civil-barát ajánlat az Erste Banktól

Az Erste Social Banking célja, hogy egyenlő hozzáférést biztosítson a pénzügyi szolgáltatásokhoz a hátrányos helyzetű embereket segítő civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára. Ennek érdekében hoztuk létre számlavezetési és hiteltermékeinket.

A Social Banking számlavezetési lehetőséget a piaci ajánlatokhoz képest rendkívül kedvező díjak jellemzik, sőt forint és devizaszámlák esetében az Erste összesen 9 ingyenes szolgáltatással járul hozzá a költségek csökkentéséhez.

A Social Banking hitel értékajánlat unikum a hazai piacon, hiszen ehhez a termékhez az EU által a foglalkoztatás és a szociális innováció programja (EaSI) útján finanszírozott garancia kapcsolódik, melynek legnagyobb előnye, hogy az Erste nem kéri fedezet bevonását. Emellett természetesen a kamatok is a lehető legmérsékeltebbek az akár 150 millió Ft-ig is igényelhető hitel esetében.

A fenti összefoglaló tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlattételnek.

Az Erste Social Banking számlacsomagok kondícióiról, valamint hitel esetén a finanszírozás mikéntjéről bővebben a Social Banking üzleti oldalán és az Erste Vállalati számlacsomagok kondíciós listájának vonatkozó része alapján tájékozódhatnak, illetve ezen az oldalon keresztül várjuk megkeresésüket.


Címkék
társadalmi vállalkozás, CSR, forrásszervezés, szociális