Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Civil-barát ajánlat az Erste Banktól

Az Erste Social Banking célja, hogy egyenlő hozzáférést biztosítson a pénzügyi szolgáltatásokhoz a hátrányos helyzetű embereket segítő civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára. Ennek érdekében hoztuk létre számlavezetési és hiteltermékeinket.

A Social Banking számlavezetési lehetőséget a piaci ajánlatokhoz képest rendkívül kedvező díjak jellemzik, sőt forint és devizaszámlák esetében az Erste összesen 9 ingyenes szolgáltatással járul hozzá a költségek csökkentéséhez.

A Social Banking hitel értékajánlat unikum a hazai piacon, hiszen ehhez a termékhez az EU által a foglalkoztatás és a szociális innováció programja (EaSI) útján finanszírozott garancia kapcsolódik, melynek legnagyobb előnye, hogy az Erste nem kéri fedezet bevonását. Emellett természetesen a kamatok is a lehető legmérsékeltebbek az akár 150 millió Ft-ig is igényelhető hitel esetében.

A fenti összefoglaló tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlattételnek.

Az Erste Social Banking számlacsomagok kondícióiról, valamint hitel esetén a finanszírozás mikéntjéről bővebben a Social Banking üzleti oldalán és az Erste Vállalati számlacsomagok kondíciós listájának vonatkozó része alapján tájékozódhatnak, illetve ezen az oldalon keresztül várjuk megkeresésüket.