Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ha Ön már önkéntes, vagy önkéntesekkel foglalkozik egy szervezetnél, vagy még csak tervezi, hogy kipróbálná magát önkéntesként, hallgasson minket!

Ez a műsor Önöknek, Önökről szól!

Az egyes adásokban az Önkéntes Szemlében megjelenő tanulmányok alapján olyan gyakorlati, elméleti szakemberekkel, önkéntesekkel fogok beszélgetni, akik mindennapi munkájuk, önkéntességük révén alakítják, formálják a hazai önkéntes szektort.

Olyan kérdésekről, válaszokról, kihívásokról és megoldásokról lesz szó, amelyek reményeink szerint a már önkéntes munkát végzők, vagy az önkéntességgel foglalkozó szakemberek, de a jövőbeni önkéntesek számára is hasznos információkat, ismereteket nyújtanak.

Az első adás, melynek linkje alább elérhető, Gyorgyovich Miklóssal az Századvég kutatási igazgató helyettesével készült arról. hogy "Kik a magyar önkéntesek,", DE előtte arról, hogy Miklós hogyan lett önkéntes.
 
 
második podcast témája: Hogyan lesz 7 év alatt egy baráti összefogásból egy jól működő önkéntes szervezet?
 
A harmadik podcast témája: Hogyan készül az önkéntes statisztika? Az önkéntesség gazdasági ereje.