Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Vajon mi vonzhatja a fiatalabb generációt a civil szervezetek és szerveződések felé? Hogyan érik el őket hatékonyan a civilek? Mi motiválhatja a fiatalokat, hogy civil szervezethez csatlakozzanak vagy akár maguk alapítsanak egyet?

Ezekről a kérdésekről beszélgettünk legújabb podcast adásunkban.

A beszélgetést a NIOK Alapítvány munkatársai, Szenográdi Réka és Gerencsér Balázs vezették, vendégeink Dér Leonóra, a Völgyváros Egyesület alapító tagja és Bálint Andrea, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság szervezeti koordinátora voltak.

A Podcast a Hive Mind támogatásával jött létre: a Hive Mind közösség célja a médiatudatosság fejlesztése: segít, hogyan ismerd fel a félretájékoztatást, hogyan szólítsd meg kritikus ügyekben is pozitívan az embereket, és hogyan legyél biztonságban a digitális világban. A Hive Mind közösség angol nyelvű podcastjait meghallgathatod Spotify csatornájukon.