Két éves születésnapját ünnepli az adjukössze.hu, hazánk egyik legsikeresebb közösségi adománygyűjtő oldala. 2 év alatt közel 100 szervezet és jótékony ügy számára gyűlt össze 44 millió forint, ami példa nélküli eredmény, és nem csak a szervezetek és az oldalt működtető NIOK Alapítvány munkáját dicséri, de az is bebizonyosodott, hogy sok jó szándékú ember él hazánkban, akik akár csak kicsit is, de szívesen adományoznak.

A NIOK Alapítvány azonban nem akar itt megállni, és minél több embert szeretne adományozásra bírni, hiszen támogatásra mindig várnak ügyek. A jó cél érdekében pedig Kiss Gergely olimpikon, a Punnany Massif zenekar, valamint a jövő sztárjai, Vince és Barka kutya is csatlakozott ahhoz kampányhoz, ami az adományozást népszerűsíti. A kampányfilmeket, melyekből megtudjuk, hogy adakozni pontosan milyen érzés, Szabó Simon színész és filmrendező készítette.

S mivel adni menő: Az adjukössze stábja a kisfilmben szereplő feliratok betűit a homelessfonts.org/ oldalon vásárolta - ezzel is támogatva azt a hajléktalant, akinek a kézírásából készültek a kiválasztott fontok.

 

A videók itt tekinthetők meg:

#adniszexi - Kiss Gergő: https://youtu.be/PRERP8Fq33g

#adnimenő – Punnany Massif: https://youtu.be/aHAtN-bRINw

#adnicuki – Vince és Barka kutya: https://youtu.be/XO4A4Cia-VA