Hírek
Hír
Kiss Gergő szerint adni szexi!
2015. december 09.


1902


Kiss Gergő szerint szexi, a Punnany Massif szerint pedig menő adni - derül ki a most megjelent, az adományozást népszerűsítő kisfilmekből.

Két éves születésnapját ünnepli az adjukössze.hu, hazánk egyik legsikeresebb közösségi adománygyűjtő oldala. 2 év alatt közel 100 szervezet és jótékony ügy számára gyűlt össze 44 millió forint, ami példa nélküli eredmény, és nem csak a szervezetek és az oldalt működtető NIOK Alapítvány munkáját dicséri, de az is bebizonyosodott, hogy sok jó szándékú ember él hazánkban, akik akár csak kicsit is, de szívesen adományoznak.

A NIOK Alapítvány azonban nem akar itt megállni, és minél több embert szeretne adományozásra bírni, hiszen támogatásra mindig várnak ügyek. A jó cél érdekében pedig Kiss Gergely olimpikon, a Punnany Massif zenekar, valamint a jövő sztárjai, Vince és Barka kutya is csatlakozott ahhoz kampányhoz, ami az adományozást népszerűsíti. A kampányfilmeket, melyekből megtudjuk, hogy adakozni pontosan milyen érzés, Szabó Simon színész és filmrendező készítette.

S mivel adni menő: Az adjukössze stábja a kisfilmben szereplő feliratok betűit a homelessfonts.org/ oldalon vásárolta - ezzel is támogatva azt a hajléktalant, akinek a kézírásából készültek a kiválasztott fontok.

 

A videók itt tekinthetők meg:

#adniszexi - Kiss Gergő: https://youtu.be/PRERP8Fq33g

#adnimenő – Punnany Massif: https://youtu.be/aHAtN-bRINw

#adnicuki – Vince és Barka kutya: https://youtu.be/XO4A4Cia-VA
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Szervezete szeretne erősebb támogatói bázist építeni? Szeretnének több önkéntest vagy adományozót bevonni a szervezet munkájába? Fontosnak tartja, hogy megerősítsék kapcsolatu ...
Címkék