Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Két éves születésnapját ünnepli az adjukössze.hu, hazánk egyik legsikeresebb közösségi adománygyűjtő oldala. 2 év alatt közel 100 szervezet és jótékony ügy számára gyűlt össze 44 millió forint, ami példa nélküli eredmény, és nem csak a szervezetek és az oldalt működtető NIOK Alapítvány munkáját dicséri, de az is bebizonyosodott, hogy sok jó szándékú ember él hazánkban, akik akár csak kicsit is, de szívesen adományoznak.

A NIOK Alapítvány azonban nem akar itt megállni, és minél több embert szeretne adományozásra bírni, hiszen támogatásra mindig várnak ügyek. A jó cél érdekében pedig Kiss Gergely olimpikon, a Punnany Massif zenekar, valamint a jövő sztárjai, Vince és Barka kutya is csatlakozott ahhoz kampányhoz, ami az adományozást népszerűsíti. A kampányfilmeket, melyekből megtudjuk, hogy adakozni pontosan milyen érzés, Szabó Simon színész és filmrendező készítette.

S mivel adni menő: Az adjukössze stábja a kisfilmben szereplő feliratok betűit a homelessfonts.org/ oldalon vásárolta - ezzel is támogatva azt a hajléktalant, akinek a kézírásából készültek a kiválasztott fontok.

 

A videók itt tekinthetők meg:

#adniszexi - Kiss Gergő: https://youtu.be/PRERP8Fq33g

#adnimenő – Punnany Massif: https://youtu.be/aHAtN-bRINw

#adnicuki – Vince és Barka kutya: https://youtu.be/XO4A4Cia-VA