Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 14-16. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát, különféle események szervezésével: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Elkezdődött a regisztráció!

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét az erasmusdays.eu oldalon az „I Orgazine” gombra kattintva. Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg projektjét a világnak! 

Plusz támogatás a szeptember 12-ig jelentkezőknek! 

Regisztrálja eseményét minél hamarabb, hiszen a szeptember 12-ig regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során: felkészítő webináriumokkal és extra kiadványokkal, promóciós tárgyakkal segítjük őket, hogy a kihozzák a maximumot rendezvényükből és a lehető legnagyobb sikert érjék el.

További információ és regisztráció: tka.hu