Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.


kép forrása: upcenter.hu

Ha van ötleted, örülünk, ha nincs, megtaláljuk együtt. Valósítsd meg álmaidat! Indítsd el vállalkozásod, építsd fel a karriered, miközben megismerkedsz önmagaddal.

UP academy:
Szervezetünk egy civil kezdeményezés, hátterében egy 9 éve működő közhasznú szervezettel, a Digitális Tudás Akadémia Közhasznú Egyesülettel.

H1 Systems:
A H1 Systems egy sokoldalúan gondolkodó, fejlődő vállalkozás, ahol számos tervező mérnök dolgozik olyan projektek megvalósításán, ahol a Megrendelő biztonság és technológiai hatékonyság iránti vágya találkozhat a mérnök egyedi, koncepcionális ötleteivel.
Az adatközponti, a biztonságtechnikai, valamint az integrált épületfelügyeleti rendszerek piacának nemzetközi vérkeringésébe bekapcsolódva a legmodernebb technológiai megoldásokat kínáljuk partnereinknek.

A pályázat célja
A pályázat célja, hogy támogassuk azokat a lelkes és motivált fiatalokat, akik elég elszántak ahhoz, hogy megvalósítsák vállalkozói álmukat. Van már ötletük, de jelenleg nem rendelkeznek teljeskörű vállalkozói tudással és anyagi forrással a vállalkozásuk beindításához.

Pályázat tárgya
2 főnek ösztöndíj biztosítása az UP academy 12 hónapos Bootcamp képzésére.

UP academy Bootcamp programról:
Az UP academy 12 hónapos képzése során elsajátíthatod a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel a projekt alapú gondolkodást. A program végére rendelkezel majd minden szükséges tudással ahhoz, hogy elindítsd a vállalkozásod és működtetni is tudd azt.
Mindeközben alapos önismeretre is szert tehetsz és egy motiváló csapatban fejlődhetsz!

Kik és mivel pályázhatnak?

  • 15-30 év közötti fiatalok, akik:
    • motiváltak a vállalkozói lét iránt
    • van ötletük, amit meg szeretnének valósítani

A pályázatoknak tartalmaznia kell 2 db prezentációt:

  1. , személyes bemutatkozó ppt.
    - 2-3 slide magadról, hogy jobban megismerjünk, mit szeretsz csinálni, mi jellemző rád, hobbik stb.,
    - 1-2 slide az eddigi legnagyobb sikereidről,
    - 1-2 slide arról, hogyan képzeled el a jövődet, hol szeretnél tartani 5-10 év múlva,
    - 1-2 slide arról, mik az álmaid
  2. , konkrét projekt bemutatása ppt.

Elbírálás szempontjai:
A pályázati feltételek hiánytalan teljesítése. Amennyiben a pályázó megfelel a pályázati felhívásban megjelölteknek, és hiánytalanul küldi el a szükséges dokumentumokat az eszter@upcenter.hu e-mail címre, pályázata érvényes.
Műszaki irányultságú projektek előnyben részesülnek.
Személyenként egy pályázat adható be.
A beérkezett pályázatok elbírálását követően 5 projekt (személy) kerül kiválasztásra, akik további személyes interjún vesznek részt. Az interjú pontos helyszínéről és időpontjáról 2020.február 15. értesítjük a pályázókat.
Az interjúkat követően a végleges döntésről minden interjúzót a megjelölt e-mail címen értesítünk legkésőbb 2020.03.01.-ig .

Pályázat benyújtásának határideje: 2020.02.13.

Szerződéskötés:
Mit kapnak a pályázat nyertesei:

  • H1 Systems jóvoltából tandíjmentesség az UP academy Bootcamp 12 hónapos képzésére, melynek mértéke 375.000 Ft, melyet a H1 Systems biztosít a pályázat nyerteseinek
  • UP academy jóvoltából a cégalapítás jogi költségének átvállalása, amelyet az UP academy biztosít az ösztöndíjasoknak

Elérhetőség
A pályázati felhíváshoz, benyújtandó pályázathoz kapcsolódóan érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségen: eszter@upcenter.hu