Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

193 ügyfél-tájékoztatási pont várja országszerte az érdeklődőket.

 

Az uniós és hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közreműködő szervezete, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ kezdeményezte az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat létrehozását, amely az ország teljes területén biztosít naprakész, hiteles tájékoztatást az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett gazdaságfejlesztési pályázatokról. Az információs hálózat kiépítése az Új Széchenyi Terv szellemiségének megfelelően partneri szövetség keretében történik, melyben mind az állami, mind a civil szféra szerepet kap.

Az ÚSZT Infopont hálózathoz többek között olyan, komoly hagyományokkal rendelkező, elsősorban a vállalkozók támogatásában élenjáró szervezetek csatlakoztak, mint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány központjai, illetve az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, amelyek maguk is nagy tapasztalattal rendelkeznek a mikro, kis és közepes vállalkozások pályázatkeresésének támogatása, illetve a forrásbiztosítás területén.

Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózatában dolgozó munkatársak aktuális információkkal, folyamatosan bővülő tudással rendelkeznek az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázatokról. Az elmúlt két hónap során került sor képzésükre, melyek során több mint 400 szakember kapta meg a vállalkozói szektor számára kiírt, a gazdaságfejlesztést szolgáló pályázatokkal kapcsolatos tudás megszerzését igazoló elismerő oklevelet. A közreműködő szervezet révén a továbbiakban is folyamatosan biztosított lesz az Infopontok naprakész tudása.

Az Új Széchenyi Terv Infopontok elérhetőségei, ügyfélszolgálati nyitva tartása megyei bontásban a www.magzrt.hu internetes oldalon érhető el.

A hálózat nyitott, folyamatosan bővül, ezért a MAG Zrt. a továbbiakban is várja azon szervezetek, szövetségek jelentkezését, akik tenni kívánnak a hazai vállalkozásokért, az Új Széchenyi Terv sikeréért.

 

forrás: NFÜ