Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

S.O.S

2010. október 19.

NAGY SZÜKSÉGE LENNE EGY 13ÉVES KISGYERMEK NEK A MAGUK SEGITSÉGÉRE GÁBORKA IZOMSORVADÁSSAL SZÜLETETT JELLENLEG 2HETE KORHÁZBAN FEKSZIK GÉGEMETSZÉSRE VOLT SZÜKSÉG AHOZ HOGY MEGMENCSÉK AZ ÉLETÉT A CSALÁD ELVAN KESEREDVE ÉS NAGYONFÉLNEK HOGY HA NEMJÖN GYORSAN A SEGITSÉG AZ EGYETELEN GYERMEKÜK MAGHAL GÁBORKA ÉLETÉT EGY SPECIÁLIS...

NAGY SZÜKSÉGE LENNE EGY 13ÉVES KISGYERMEK NEK A MAGUK SEGITSÉGÉRE!!!!GÁBORKA IZOMSORVADÁSSAL SZÜLETETT,JELLENLEG 2HETE KORHÁZBAN FEKSZIK!GÉGEMETSZÉSRE VOLT SZÜKSÉG AHOZ HOGY MEGMENCSÉK AZ ÉLETÉT.A CSALÁD ELVAN KESEREDVE,ÉS NAGYONFÉLNEK HOGY HA NEMJÖN GYORSAN A SEGITSÉG AZ EGYETELEN GYERMEKÜK MAGHAL.GÁBORKA ÉLETÉT EGY SPECIÁLIS ESZKÖZZ MENTHETNÉMEG!SAJNOS A CSALÁDNAK NINCS OLYAN A NYAGI HÁTTERE HOGY EZT AZ ESZKÖZT MEGVÁSÁROLHASSA,EZÉRT KÉRJÜK SEGICS!!!!!!ADOMÁNYAIKAT SZIVESEN FOGJA A CSALÁD.KÉRÜNK SEGICS!!!!!


Címkék
Egyéb, egészségügy, adománygyűjtés