Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A pályázat közvetlen célja az állampolgárok áldozattá válásának megelőzését és a már bűncselekmény áldozatává vált személyek sérelmeinek kezelését célzó ellátórendszer hatékonyabbá tétele az állami és nem állami szervezetek helyi együttműködésének kialakításával, az állami és nem állami szervezetek által nyújtott szolgáltatások fejlesztésén és összekapcsolásán keresztül.

A projekteknek a potenciális áldozatok felkészítését és az áldozattá vált személyeknek biztosított szolgáltatást is magában kell foglalnia. A pályázati kiírás – a komplex és eredményes beavatkozás érdekében – nemcsak az áldozatokra, hanem környezetükre és a velük kapcsolatba kerülő szakmai szervezetekre is reflektál.

A konstrukció további célja a településen felmerülő konfliktusok erőszakmentes megoldási módszereinek elterjesztése által a biztonságérzet növelése, az áldozattá válás megelőzése.

Kiírás kerete a konvergencia régiókban: 1.062.000.000 Ft

Igényelhető támogatás: 60.000.000 Ft - 150.000.000 Ft

Kiírás kerete a közép-magyarországi régió esetében: 366.000.000 forint

Igényelhető támogatás a közép-magyarországi régió esetében: 60.000.000 Ft - 150.000.000 Ft

Partnerségi fórum

forrás: NFÜ