Adományozók ajándékba
kép forrása: fundraisingakademia.hu

Legyen stabil támogatói bázisod!

A járványügyi vészhelyzet kihívások elé állítja a civilek forrásteremtő törekvéseit is. A Magyar Fundraising Akadémia a maga eszközeivel, partnerei részvételével igyekszik segíteni.

Az MFA segítségével most új szintre emelheted civilszervezeted forrásteremtési képességét: támogató partnereink bevonásával pályázatot hirdetünk pro bono adománygyűjtő kampány megvalósítására

10,000 db-os postai adománygyűjtő hírlevél kiküldésével, magánszemély címzetteknek, egy több száz fős támogatói bázis létrehozását célozva.

A munka dandárja, a kampány megvalósítása és a költségek finaszírozása a mi dolgunk, míg a befolyó adományokat Te a cél szerinti tevékenységedre fordítod.

De nem is ez a legnagyobb érték: a kampány végén egy több száz fős elkötelezett támogatói kört kapsz, akik ezentúl megszólíthatóak, mögötted állnak és tartósan számíthatsz a segítségükre!

Ami még fontosabb: egy kipróbált, fenntartható módszerhez jutsz, megszerzed a tudást, hogyan bővítsd tovább támogatói bázisodat.

Szóval mit is nyerhetsz? Némi halat, egy erős hálót és egy halászati kisokost is még mellé ????. Vesztenivalód? Az nincs! Küldd el pályázati anyagodat december 21-ig az info@fundraisingakademia.hu-ra.

Pályázatunk nyertese(i) javára az MFA és partnerei megvalósítanak egy 10.000 db-os induló adománygyűjtő toborzó kampányt 2021-ben. A kedvezményezette(ke)t semmilyen költség nem terheli, az MFA és partnerei biztosítanak mindent: címlista, kreatív tervezés, szövegírás, postai díjak fedezete, adatok feldolgozása, stb… A befolyó adományok a kedvezményezett(ek) bankszámlájára érkeznek.

A kedvezményezett civilszervezet(ek)et gondos mérlegelést követően, objektív szempontrendszer alapján, pályázat útján választjuk ki, szakmai zsűrire bízva a döntést.

A döntés szempontjai:

 • fundraising „fittség”
 • feddhetetlen, etikus működés
 • egység a projekt mellett a civilszervezeten belül
 • társadalmi hasznosság
 • felelős szervezeti gazdálkodás
 • a projekthez szükséges technikai feltételek megléte

A pályázat elemei:

 1. Bemutatkozó esszé:
  – a szervezet működésének, történetének lényegre törő bemutatása
  – milyen forrásteremtő tevékenységeket folytat a szervezet? Ha van, mutasd be a forrásteremtési stratégiát!
  – mik a jövőbeli projekt és fundraising tervek?
 2. Projektterv: milyen célra kerülne felhasználásra a beérkező adomány? Részletesen kifejtve a projekt időtervét, módszerét, kedvezményezettjeinek körét
 3. Alapító okirat/alapszabály
 4. Az utolsó 3 év közhasznúsági jelentései (ha van) 

A pályázatokat értékelő zsűri tagjai:

Bender Krisztina – PR és operatív vezető, ArvaliCom
Dömötör Károly – operatív vezető, Human Dialog
Gottgeisl Rita – elnökAdótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozata
Kaminszky Adrienne – főtitkár, Reklám Világszövetség Magyarországi Tagozata – IAA Hungary
Miha Tamás – szakmai vezető, Magyar Fundraising Akadémia
Dr. Tomcsányi Péter – ügyvezető, Prime Rate

A pályázatunkon bármely, Magyarországon működő civilszervezet vagy civil jellegű non-profit gazdasági társaság részt vehet. A pályázattal a szervezet egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy az MFA a pályázati projektekről a sajtó és egyéb csatornákon keresztül a nyilvánosság felé kommunikáljon.

Várjuk pályázati anyagodat az info@fundraisingakademia.hu e-mail címre!

forrás: fundraisingakademia.hu