Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

2023-ban folytatódik a tavaly sikeresen debütált Budapest Tuning ötletpályázat. A különleges városélményt nyújtó kulturális programok, művészeti produkciók és kísérleti városi projektek megvalósítására kiírt pályázatra április 3-ig lehet jelentkezni.

A Budapest Brand Zrt. idén is ötletpályázatot hirdet városformáló közösségi mozgalom szervezésére Budapest Tuning címen. Minden kreatív gondolatra, városlakóra - és szervezetére is - szükségünk van ahhoz, hogy még ennél is jobb hellyé tegyük ezt a várost. Izgalmas szabadtéri aktivitások és alkotások, új zöldfelületek és közösségi funkciók létrejöttét szeretnénk ösztönözni, de mindenekelőtt új találkozási helyeket létrehozni városszerte, ahol összejöhetnek szomszédok és barátok, és nem hétköznapi módon használhatják a város tereit.

Pár napos programjavaslattal vagy nagyobb lélegzetvételű projekttel pályázhatnak civil szervezetek, lakóközösségek és vállalkozások 2023. április 3-ig, a nyertes ötletek kategóriánként legfeljebb bruttó 3 és 10 millió forint közötti támogatásban részesülhetnek. A pályázat és jelentkezés további részleteiről a www.budapesttuning.hu oldalon lehet bővebben tájékozódni.

Az érdeklődők számára a Budapest Brand Zrt. munkatársai személyes konzultációt is tartanak az ötletbeadás előtt, hogy a pályázók biztosabbak lehessenek abban, az ötleteik megfelelnek-e a pályázati kritériumoknak. A pályázati időszakban (április 3-ig) minden kedden és csütörtökön 14:00-17:00 közötti (max. 60 perces) időpontokra lehet bejelentkezni a honlapon megtalálhatóűrlap kitöltésével.

További kérdés esetén, kérjük írjon a budapest.tuning@budapestbrand.hu címre.