Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A MOL Alapítvány Helyi Érték Programja támogatására azok a civil szervezetek pályázhatnak, amelyek a helyi közösségeket erősítik

helyi közösség a társadalmi összefogás és  a szolidaritás megnyilvánulásának terepe. Sokszínű tevékenységének  támogatását fontosnak tartjuk. Helyi Érték Programunk támogatására azok a civil szervezetek pályázhatnak, amelyek a helyi közösségeket erősítik és  egy településen vagy egy városrészben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik.

2019-ben az ország teljes területéről várjuk a pályázatokat. A körzetek beosztását, a részletes felhívást és a pályázati mintaűrlapját a letölthető mellékletek között találja.

Elnyerhető támogatás: 500.000 Ft/ projekt. A teljes rendelkezésre álló keretösszeg 30 millió forint.

Négy kategóriában fogadjuk a pályázatokat:

  1. Jövő generációja
  2. Kultúra
  3. Környezetvédelem és fenntarthatóság
  4. Társadalom

A szakmai értékelésen túljutott pályázatok közül a nagyközönség választhatja majd ki online szavazás útján 2020. tavaszán, mely projektek nyerjék el az egyenként 500.000 Ft-os támogatást.

A pályázatok beadási határideje: 2020. január 5.

A pályázatokat kizárólag online módon lehet benyújtani előzetes regisztrációt követően.

Regisztráció és pályázatok benyújtása: https://opa.molalapitvany.hu/ugyfelkapu

forrás, bővebben: molalapitvany.hu