Pályázatok
Pályázat
Közösségi adománygyűjtés tréning és mentor program pályázat


2477

Határidő: 2018. október 07.

A NIOK Alapítvány Közösségi adománygyűjtés tréning és mentor programjába olyan civil szervezeteket keresünk, akik szeretnének sikereket elérni a közösségi finanszírozásban, akik örömmel kitanulnák a hatékony online kommunikáció fortélyait, a kampánystratégia-készítés gyakorlatát, és a saját brandjüket is megerősítenék.

A program az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségének támogatásával valósul meg.

A program 10 civil szervezet közösségi adománygyűjtő kampányának megtervezését és megvalósítását támogatja. A sikeres pályázó részvételi díját az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége fedezi.

Mi kell a sikeres közösségi adománygyűjtéshez? Hogyan lehet elnyerni az adományozók bizalmát? Hogyan szerezhetek szabadon használható forrásokat? Hogyan tehetek szert nagyobb ismertségre és elismertségre? Hogyan kell olcsón és hatékonyan kommunikálni? Hogyan kell sikerre vinni egy online kampányt?

Ilyen és ehhez hasonló témákban adjuk neked azt a rengeteg tapasztalatot, amit a közösségi adományozásról összegyűjtöttünk.

A program része:

  • egynapos közösségi adománygyűjtés tréning (október 15.)
  • félnapos workshop a kampány pontos összeállítására (október 25.)
  • egy közösségi kampány indítása az adjukössze.hu oldalon
  • egyéni mentorálás a kampány előtt és alatt a NIOK Alapítvány tapasztalt tanácsadójával

A tréningen és a workshopon való részvétel kötelező a pályázat nyertes szervezetei számára, így kérjük, ezt vegyétek figyelembe a pályázat beadásakor!

Jelentkezés:

Töltsd ki ezt a szervezeti kérdőívet, melyben 2 projekt rövid absztraktját (max. 1500 karakter) is le kell írnod!

A pályázók közül kiválasztott szervezetek képviselőivel személyes találkozó során ismerkedünk meg.

Milyen egy jó projektleírás?

  • rövid és lényegre törő, arról mesél, hogy
  • mi a projekt?
  • miben hiszünk?
  • miért gyűjtünk?

További jó példákért nézz körül az adjukossze.hu oldalon!
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Az előadó-művészeti társaságiadó-támogatás 2019. január 1-jei megszüntetésével párhuzamosan a kormány kialakította az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keres ...
Címkék