Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Önerő-támogatási pályázat a Kreatív Európa program magyar nyerteseinek

MÁJ
30

Határidő: 2019. május 30.

Pályázatot hirdet az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiuma az EU Kreatív Európa programjának keretében támogatást nyert magyar pályázók számára a szükséges önrész meghatározott hányadának biztosítására.

NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiuma önrész biztosítása

A Nemzeti Kulturális Alap Kulturális Fesztiválok Kollégiuma önerő-támogatási pályázatot hirdet az Európai Unió Kreatív Európa programjának Európai együttműködési projektek és Európai platformok területei keretében támogatást nyert magyar pályázóknak a támogatásról szóló szerződésben előírt szükséges önrész meghatározott hányadának biztosítására. A pályázaton fő-, illetve társszervezőként támogatásban részesült kulturális szervezetek vehetnek részt, amennyiben rendelkeznek az Európai Bizottság által hatályosított támogatási szerződéssel. Saját forrás biztosítását a kollégium nem írja elő. A támogatásra szánt keretösszeg 60 millió forint.

Pályázati határidő: 2019. május 30.

Bővebb információ:

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő;
I: http://www.nka.hu/palyaztatas/aktualis_palyazati_felhivasok/kulturalis-fesztivalok_190530
T: (06 1) 550-2613, (06 1) 550-2803

forrás: kreativeuropa.hu


Címkék
pályázatírás, NKA, forrásszervezés, kultúra