Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Vodafone Digitális Díj 2021

Az idei évi Digitális Díjra a jelentkezés 2021. február 11-én indul, a jelentkezéseket 2021. április 20-ig fogadjuk. A pályázati felhívás és útmutató, valamint a jelentkezési lap innen tölthetők le.

Idén három, korunk kihívásaival összefüggő kategóriában várjuk a pályázatokat:

  • Digitális Egészségügy kategóriában olyan digitális innovációkkal lehet nevezni, amelyek az egészségügy digitalizációját támogatják vagy a technológia segítségével könnyítik meg az egészségügyi ellátásra szorulók életét.
  • Digitális Oktatás kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokat várunk, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik és hatékonyabbá teszik az oktatást – legyen szó akár távoktatásról, akár klasszikus tantermi oktatásról.
  • Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriában pedig olyan digitális zöld megoldásokkal lehet pályázni, amelyek bolygónk védelmét szolgálják a környezettudatosság és fenntarthatóság elvei/eszközei/módszerei segítségével. 
Zsűri

Dr. Solymár Károly Balázs
Digitalizációért Felelős Helyettes Államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium

Dr. Orbán Anita
A Vodafone Magyarország Vállalati Kapcsolatokért Felelős Vezérigazgató-helyettese, az Igazgatóság tagja

Litkai Gergely
A Dumaszínház tulajdonosa és produkciós vezetője

Pistyur Veronika
A Bridge Budapest ügyvezetője, Oktogon Ventures partner

Sipos Katalin
A WWF Magyarország Alapítvány igazgatója

Dr. Erdős Sándor
A Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális Kórházi Angyala

Váczi Dorka
A Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális Oktatási Angyala

Díjazás

A Vodafone Digitális Díj 15 millió forint összdíjazású. A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy különdíjat hirdessen, melynek részleteiről a későbbiekben tájékoztatja a pályázókat.

Letölthető dokumentumok