Ha érdekli egy civil szervezet és szeretne részletesen utánanézni, hogy mivel foglalkozik; ha adományozni szeretne egy jó ügy érdekében vagy felajánlaná adója 1 százalékát, keressen az Adjukössze.hu -n található civil szervezeti adatbázisban (korábbi nevén Adhat Adatbázis vagy Nonprofit Önarckép).

A civil szervezeti adatbázis a legnagyobb és legrészletesebb hazai alapítvány és egyesület kereső.

Egyesített formában tartalmazza az OBH által vezetett Civil szervezetek névjegyzékében szereplő hivatalos adatokat (2021. januárjáig frissített adatok), a NAV által vezetett 1% fogadására jogosult szervezetekről a jogosultság tényét és a szervezetek által önkéntesen megadott, kiegészítő információkat.

Így közel 70 000 szervezet hivatalos adata kereshető, kiegészítve több, mint 13 000 szervezet kiegészítő adatával.

Alapítvány és egyesület keresőnkben mindig a legújabb vagy legfrissebb adatlappal rendelkező szervezetek jelennek meg először.

Az adatbázis a NAV 1%-ra jogosultak listája alapján ellenőrzi és jelöli, hogy mely civil szervezetek jogosultak az 1%-ra.

Csak rá kell lelnie arra a tevékenységre, célra, amit teljes szívvel tud támogatni, meg kell találnia kedvenc civil szervezetét és máris adományozhat bankkártyás utalással, telefonhívással, adóbevallási időszakban pedig egyszerűen ráírja az 1 százalékos rendelkező nyilatkozatára a célszervezet adószámát. 

Segítsen, támogasson, adományozzon! 

Keressen a civil szervezeti adatbázisban a támogatásra váró civilek között!