Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ha érdekli egy civil szervezet és szeretne részletesen utánanézni, hogy mivel foglalkozik; ha adományozni szeretne egy jó ügy érdekében vagy felajánlaná adója 1 százalékát, keressen az Adjukössze.hu -n található civil szervezeti adatbázisban (korábbi nevén Adhat Adatbázis vagy Nonprofit Önarckép).

A civil szervezeti adatbázis a legnagyobb és legrészletesebb hazai alapítvány és egyesület kereső.

Egyesített formában tartalmazza az OBH által vezetett Civil szervezetek névjegyzékében szereplő hivatalos adatokat (2021. januárjáig frissített adatok), a NAV által vezetett 1% fogadására jogosult szervezetekről a jogosultság tényét és a szervezetek által önkéntesen megadott, kiegészítő információkat.

Így közel 70 000 szervezet hivatalos adata kereshető, kiegészítve több, mint 13 000 szervezet kiegészítő adatával.

Alapítvány és egyesület keresőnkben mindig a legújabb vagy legfrissebb adatlappal rendelkező szervezetek jelennek meg először.

Az adatbázis a NAV 1%-ra jogosultak listája alapján ellenőrzi és jelöli, hogy mely civil szervezetek jogosultak az 1%-ra.

Csak rá kell lelnie arra a tevékenységre, célra, amit teljes szívvel tud támogatni, meg kell találnia kedvenc civil szervezetét és máris adományozhat bankkártyás utalással, telefonhívással, adóbevallási időszakban pedig egyszerűen ráírja az 1 százalékos rendelkező nyilatkozatára a célszervezet adószámát. 

Segítsen, támogasson, adományozzon! 

Keressen a civil szervezeti adatbázisban a támogatásra váró civilek között!