AdakozóKedd 2019 - Csatlakozz Te is a világ legnagyobb adománygyűjtő mozgalmához!

DEC
03

Esemény időpontja: 2019. december 03.

Idén december 3-ára esik a GivingTuesday. Az #AdakozóKedd egy globálisan terjedő nemzetközi mozgalom, melynek célja, hogy legyen egy nap, amikor minden az adományozásról, a jótékony cselekedetekről és ezek ünnepléséről szól.

AdakozóKedd 2019 - Csatlakozz Te is a világ legnagyobb adománygyűjtő mozgalmához!

Az akcióhoz eddig több millió ember és több száz cég csatlakozott, jelenleg több mint 50 ország vesz részt benne. A NIOK Alapítvány 2017 óta a GivingTuesday - azaz az #AdakozóKedd  - hivatalos magyarországi nagykövete. Célunk, hogy a mozgalmat mindenki megismerje, és megteremtsük hazánkban is az adományozás ünnepét. Az #AdakozóKedd hatására az adományozás egyre népszerűbbé válik Magyarországon is, és az adományozott összegek is évről évre növekednek.

Hogyan csatlakozhatsz?

  • Indíts közösségi adománygyűjtést az adjukossze.hu oldalon! Ráadásul, ha vannak élő vállalati kapcsolataitok, most meg is duplázhatjátok a gyűjtést!
  • Ötleteljetek a szervezet tagjaival, önkénteseivel, hogy milyen színes, kreatív kampánnyal, poszttal, videóval, képekkel rukkolhatnátok elő ezen a napon, hogy minél többen megismerjenek titeket!
  • Szervezzetek eseményt az #AdakozóKedd alkalmából! Szóljon ez a nap a jócselekedetekről! Legyen szó adománygyűjtésről, önkéntes napról vagy bármilyen ünneplésről!

További tudnivalókért, tippekért nézz szét az adakozokedd.hu honlapon! Ha eldöntöttétek, hogy milyen kampánnyal készültök #AdakozóKedd-en, regisztráld a programod, hogy minél többen adományozzanak, és jótékonykodjanak!

Te benne vagy?

www.adakozokedd.hu

 


Címkék
adományozás, adománygyűjtés, NIOK Alapítvány, jótékonyság