Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Dokumentum dizájn Wordben

JÚL
08

Esemény időpontja: 2019. július 08.
Jelentkezési határidő: 2019. június 19.
Helyszín: ERSTE Bank székház (Budapest, Népfürdő utca 24-26.)

Képzéseink segítségével eredményesebb lehet a munkád! A SIMPACT tréningjeivel időt, pénzt és frusztrációt spórolhatsz meg, és jobb minőségű anyagokat készíthetsz.

SIMPACT tréningek

Tréningjeink rövidek (2-3 órásak), lényegre törőek és gyakorlatorientáltak. Ha további kérdéseid vannak, még 1-2 alkalmas ingyenes konzultációs lehetőséget is biztosítunk a képzést követő hetekben, hogy a hallottakat minél inkább a gyakorlatba tudd ültetni.

Hogyan növeli a hatékonyságot? Egy-egy Word dokumentum nem csak tartalmilag árul el sokat a szervezetünkről, de manapság sokan a formai megjelenésből is jelentős következtetéseket vonnak le (legyen az önkéntesfelhívás, forrásszerzési anyag vagy pályázati beszámoló). Van, amikor a tartalom csak 50%-ban számít, a másik fele az igényes (vagy igénytelen) megjelenés alapján történő benyomás. A képzésen nem grafikusokat képzünk, hanem felhívjuk a figyelmet olyan alapelvekre és a legtöbb felhasználó által nem használt Word funkciókra, melyekkel lényegesen igényesebb megjelenésű dokumentumokat tudunk készíteni. Tehát olyanokat várunk, akiknek nem ismeretlen a Word, viszont szeretnének még jobbak lenni a dokumentumok igényes formázásában.

Itt jelentkezz >> https://forms.gle/LpDfBi1mqEY1dy4A9! Célszerűen minél hamarabb, de legkésőbb június 19-ig.

A képzéseket a SIMPACT dolgozta ki, és az ERSTE Bank munkatársai tartják meg önkéntesként. A részvétel ingyenes.
A képzések a CivilTech.hu programmal - melynek révén ingyenes, vagy kedvezményes IT megoldásokhoz, szoftverekhez juthat- együttműködésben valósulnak meg.

A SIMPACT NONPROFIT SZERVEZETEK MŰKÖDÉSÉT TESZI EREDMÉNYESEBBÉ, IMMÁR 9 ORSZÁGBAN. KOLLÉGÁINAK TÖBBSÉGE KÖZGAZDÁSZ, AKIK KORÁBBAN NEVES NAGYVÁLLALATOKNÁL TAPASZTALTÁK MEG, MILYEN ESZKÖZÖKKEL NÖVELHETŐ AZ EGYÉNI ÉS CSAPATSZINTŰ HATÉKONYSÁG. | WWW.SIMPACT.HU


Címkék
képzés, informatika, civil fejlesztés