NIOK napok

NIOK NAPOK

 

  • Közösségi adománygyűjtés tréning - 2018. március 6., 10-16 óráig

Szeretnél végre egy menő közösségi adománygyűjtési kampányt? Hallottál már a crowdfundingról? Szeretnél online gyűjteni?

Ezt a képzésünket kezdő szervezeteknek szánjuk, akik már tervezgetik a közösségi adománygyűjtést, és van online jelenlétük (Facebook oldal, honlap).

Szeretnéd szervezeted munkáját láthatóbbá tenni? A közösségi gyűjtés kiváló eszköz erre is, ahogy a támogatói bázis építésének elkezdésére is. Gyors sikerélményt ad a szervezet munkatársainak, ami elkötelezetté teszi őket az adománygyűjtés mellett.

A NIOK csapata mögött több mint 250 sikeres kampány támogatása áll, így bátran ránk bízhatod magad. A tréninget képzett tanácsadónk és kommunikációs vezetőnk tartja.

 

  • Bankkártyás adománygyűjtés tréning - 2018. március 20., 10-16 óráig

Túllépnél a pályázatok írásán? Szeretnéd, ha szervezeted működése biztosabb lábakon állna?

Ezen a képzésünkön leginkább a rendszeres támogatók gyűjtésére koncentrálunk, hiszen ők azok, akik a szervezet fenntartásában sokat tudnak segíteni, akár bizonyos célokhoz kapcsolódva, akár az általános költségekhez hozzájárulva.

Ha már túl vagy sikeres adománygyűjtő kampányokon, akkor itt az ideje, hogy rendszeres támogatók toborzásával erősítsd tovább a szervezeted és a branded.

A tréninget képzett tanácsadónk és kommunikációs vezetőnk tartja.

 

  • Online kommunikáció tréning - 2018. április 11., 10-16 óráig

Google Adwords, Facebook technikai tudnivalók, Google Analytics - hallottál már róluk, regisztráltál is, de nem tudod, hogyan működnek, mire lenne jó Nektek?

Amennyiben Te is szeretnéd szervezeted online kommunikációját felpörgetni, eléréseket generálni és kihasználni a Google Ad Grants adta 10 ezer dolláros keretet, ezt a képzést Nektek találtuk ki!

Képzésünkön egy profi online marketing szakember, hivatalos Google tréner, Ormándlaki Balázs (Drive Online) segít ebben.

Az online kommunikációs képzéshez mindenképpen szükség lesz laptopra, de kivételes esetben tudunk ebben segíteni.

Ha mindhárom képzésünkre eljössz, hiszen olyan szépen kiegészítik egymást, és együtt lesznek igazán hatásosak, akkor 50 000 Ft + áfa díjért teheted.

Early bird február 28-ig:

1 képzés: 16 000 Ft + áfa

2 képzés: 28 000 Ft + áfa

3 képzés: 40 000 Ft + áfa

Március 1-től:

1 képzés: 20 000 Ft + áfa

2 képzés: 35 000 Ft + áfa

3 képzés: 50 000 Ft + áfa

A képzés ára tartalmazza a kávét, teát, üdítőt és nassolni valót.

A regisztrációt a díj befizetésének sorrendjében igazoljuk vissza.

Egy szervezet több munkatársat is küldhet, ebben az esetben pl. 2 munkatárs számára 1 képzés early bird áron 28 ezer Ft + áfa.

Az egyes képzések akkor indulnak, ha legalább 6 résztvevő jelentkezik. Legfeljebb 12 személyt tudunk egy képzésen fogadni.

Online jelentkezés: https://goo.gl/forms/a9Ns6pMohitu1kXl2