Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az igazságos társadalomért való munka alapja a fenntartható és kiszámítható szervezeti működés. A szervezeteknek több lábon kell állniuk pénzügyileg is, hogy maguk határozhassák meg a tevékenységüket, és függetlenedni tudjanak a pályázati kényszerektől. Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan építs te is ilyen szervezetet! A képzést különösen ajánljuk sok önkéntessel dolgozó és a maximum 25 milliós éves költségvetésű szervezeteknek.

Mikor? Április 29. (péntek) 16.00-19.00 és április 30. (szombat) 10.00-18.00

Hol? Budapest, Auróra Közösségi Ház (1084 Auróra utca 11.)

Kiket várunk? Olyan önkénteseket, aktivistákat és civil szervezeti munkatársakat, akik a társadalmi igazságosságért dolgoznak. Előnyben részesülnek azok, akik maguk is hátrányos helyzetű csoport tagjai, vagy akik többen jelentkeznek egy szervezetből, hogy jobban be tudják forgatni a képzésen szerzett tudást a mindennapi munkájukba.

A képzésen ilyen kérdésekre keresünk megoldásokat interaktív módszerekkel:

  • Hogyan segítse az adománygyűjtés a stratégiai szakmai célok elérését?
  • Milyen eszközei vannak az adománygyűjtésnek?
  • Hogyan építs fel egy adománygyűjtő kampányt?
  • Hogyan függ össze a jó csoportműködés és pénzügyi stabilitás?

A képzésen a részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni a 20.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén gyermekfelügyeletet, utazási támogatást és szállást is biztosítunk.

A képzést Kovács Vera (Utcáról Lakásba Egyesület) és Fernengel Ági (Közélet Iskolája) tarták.

Hívj fel minket, vagy írj nekünk bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hukozeletiskolaja@gmail.com, 06308717762

Jelentkezési határidő: 2022-04-14

Forrás és jelentkezés: kozeletiskolaja.hu