Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

KAP 2020 - 10 éve a civilekért!

SZE
25

Esemény időpontja: 2019. szeptember 25.
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 20.
Helyszín: MagNet Bank - Andrássy út 98. – Hamvas terem

2020-ban is lehetőséget biztosítunk banki ügyfeleinknek, hogy társadalmi szervezeteket célzó adományozói kezdeményezésünk által fontos ügyeket támogathassanak a bank profitjából. Az idén 10 éves Közösségi Adományozási Programban (KAP) résztvevő szervezetek számára a MagNet Bank ügyfelei a bank éves nyereségéből rájuk eső rész 10%-áról rendelkezhetnek.

KAP 2020 - 10 éve a civilekért!

A KAP2020-ban szeptember végén nyílik meg a pályázás közhasznú társadalmi szervezetek (civil szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok és szociális szövetkezetek) számára, ezzel egyidőben KAP Pályázati felkészítő workshopot szervezünk, melynek részleteiről alább olvashatsz:

Felmerült már benned, hogy milyen feltételekkel kerülhet be egy szervezet a Közösségi Adományozási Programba? Szívesen ismernéd meg részletesebben az új pályázási kategóriákat? Lehet-e általános működésre kérni a támogatást? Mit jelent a hatásmérés? Mi köze a szervezetednek a környezeti ártalomcsökkentéshez, még ha nem is vagy zöld? Megismernél egy - egy értékelési /bírálati szemponthoz kapcsolódóan más szervezeteknél működő jó gyakorlatokat, példákat?


Örömmel hívunk a 10 éves Közösségi Adományozási Program 2020
Pályázati felkészítő workshopjára,
ahol ezekre a kérdésekre is választ kaphattok!

Találkozzunk szeptember 25-én 9 órakor, a MagNet Bank - Andrássy út 98. – Hamvas termében.

Miről lesz szó a pályázati felkészítő workshopon?

Érkezés és regisztráció: 8.45-től

Program:

  • 9.00 – 10.00: A pályázás tartalma és menete, az idei változtatások bemutatása – Erős Barbara – MagNet Bank – Civil és Közösségi Kapcsolatok területvezető
  • 10.15 – 11.15: Zöldköznapi útmutató – Fenntarthatósági gyakorlatok a szervezetek mindennapi működésében - Lévai Gábor – GreenBrands, a MagNet Bank hatásmérési szakértője
  • 11.30 – 12.30: A KAP pályázat fő értékelési szempontjai tekintetében kiemelkedően teljesítő NIOK Civil-díjazott szervezetek és jó gyakorlataik bemutatása (közösségépítés, kommunikáció, eredmény- és hatásmérés, együttműködés/partnerség)

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tudsz megtenni 2019. szeptember 20. 9 óráig: JELENTKEZEM

Az interaktivitás és a kényelmes elhelyezkedés miatt, 50-60 főben maximalizáljuk a résztvevők számát. A korábbi évek nagy érdeklődésére való tekintettel egy szervezettől egy munkatárs jelentkezését várjuk. A szervezeteknek jelentkezési sorrendben biztosítjuk a felkészítésen való részvétel. Kérjük, időben regisztrálj, nehogy lemaradj!

2020-ban újragondolt pályázási kategóriákkal indul a KAP!

A jövő évi KAP-ra 2019. szeptember 25-től október 25-ig pályázhatnak közhasznú társadalmi szervezetek. A pályázati felhívás és jelentkezési lap szeptember 25-től elérhető lesz az alábbi oldalon: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap
Tarts velünk, hogy minél sikeresebben képviseld az ügyed.

Minden jót kíván a CKP csapata!


Címkék
adományozás, pályázatírás, képzés, CSR, fenntarthatóság