Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Morgan Stanley Magyarország az Önkéntes Központ Alapítvánnyal (ÖKA) együttműködésben egyedülálló, egész napos workshopot szervez.

A workshop célja, hogy segítsük a hazai civil szervezetek munkáját könnyebbé tenni olyan IT-megoldásokkal, amelyeket erőforrások vagy szakértelem hiányában még nem valósítottak meg.

A résztvevők a Morgan Stanley szakembereivel konzultálhatnak a szervezetüket érintő informatikai kihívásokról  és azok lehetséges megoldásairól a Morgan Stanley által bemutatott külföldi példákon, bevált  gyakorlatokon keresztül. 

A workshop céljai

  • Bemutatjuk, hogy a közösségi média, az adminisztratív feladatok automatizálása, a Big Data, a felhő alapú megoldások, a mesterséges intelligencia, a machine learning valamint információ-biztonsági területeken milyen – a civil szervezetek által is alkalmazható és üzemeltethető – megoldások léteznek és ezek mire használhatóak,
  • Közösen átgondoljuk, hogy az adott végeredményt miképp lehet széles körben elterjeszteni,
  • Szakterületenként megvizsgáljuk, hogy milyen pro bono projektek keretében valósulhatnak meg az egyes technológiai elgondolások.

Miért érdemes eljönni?

  • A résztvevő civil szervezetek a Morgan Stanley munkatársainak előadásaiban olyan megoldásokat ismerhetnek meg, amelyek munkájukat hatékonyabbá tehetik,
  • Beleláthatnak a technológiai projektek megvalósításának lépéseibe és kihívásaiba,
  • 2019-ben a Morgan Stanley pro bono projekteket tervez, amelyen a workshopon résztvevők pályázatát is szívesen látjuk.

Részvételi feltételek

  • Alapvetően civil szervezetek, társadalmi vállalkozások jelentkezését várjuk a programra,
  • 10 – 15 fő civil szervezeti képviselő vehet részt, szervezetenként maximum 2 fő,
  • Technológiai tanulmányokat folytató diákok számára is fenntartunk néhány helyet.

A workshop nyelve a magyar.

Időpont

2018. november 20. (kedd), 10.00 -17.30

Jelentkezési határidő

2018. november 6., kedd 16:00 óra a https://bit.ly/2Q48gO3 címen elérhető jelentkezési lapon.

A Morgan Stanley kiemelt hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, ezért karitatív és pro bono jellegű programokat egyaránt támogat, elsősorban az egészségügy, oktatás és gyerekek helyzetével kapcsolatos területeken. Informatikus szakemberei pedig szaktudásukat felhasználva vállalnak önkéntes és pro-bono feladatokat.