Táboroztatásra felhívás

2020. május 28.

Rendezvények elmaradása, programok online térbe költözése, résztvevők visszamondása- felmérésünk alapján ezek a legjellemzőbb folyamatok, amikkel a civil szervezetek szembesültek a koronavírus néven elhíresült világjárvány kirobbanásával.

Táboroztatásra felhívás
A szabályozások változtatásával és a kijárási korlátozások megszűnésével azonban új lehetőségek nyílnak a nyári programokra.
 
A Magyar Közlönyben május 21-én megjelent rendelet szerint június 15-től újra megtarthatóak a napközis és az ottalvós gyerektáborok is, azonban sok szervezet már előre lemondta a táborait, a szűkös idő és a bevételkiesések pedig akadályokat görget a szervezetek elé a táborszervezésben.
 
Ehhez nyújt most segítséget az Adjukössze.hu, online közösségi adományozási felület! Az oldalon a koronavírus hatásának mérséklését célzó kampányok most sokkal kedvezőbb, 2%-os tranzakciós költség mellett indíthatóak a gyerektáborokhoz hozzájáruló ügyekre is!

Látogass el az https://adjukossze.hu/indits-kampanyt felületre a további részletekért és indítsd el kampányod még ma, hogy idén se maradjanak táborok nélkül a gyerekek!
 

Címkék
adománygyűjtés, adjukossze.hu, Adjukössze, közösségi adománygyűjtés, gyermek, koronavírus, Covid-19