Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
Táboroztatásra felhívás
A szabályozások változtatásával és a kijárási korlátozások megszűnésével azonban új lehetőségek nyílnak a nyári programokra.
 
A Magyar Közlönyben május 21-én megjelent rendelet szerint június 15-től újra megtarthatóak a napközis és az ottalvós gyerektáborok is, azonban sok szervezet már előre lemondta a táborait, a szűkös idő és a bevételkiesések pedig akadályokat görget a szervezetek elé a táborszervezésben.
 
Ehhez nyújt most segítséget az Adjukössze.hu, online közösségi adományozási felület! Az oldalon a koronavírus hatásának mérséklését célzó kampányok most sokkal kedvezőbb, 2%-os tranzakciós költség mellett indíthatóak a gyerektáborokhoz hozzájáruló ügyekre is!

Látogass el az https://adjukossze.hu/indits-kampanyt felületre a további részletekért és indítsd el kampányod még ma, hogy idén se maradjanak táborok nélkül a gyerekek!