Újabb 200 millió forintra pályázhatnak július 15-ig a kis és közepes sportegyesületek a Hiszek Benned Sport Program II. alprogramjának keretében.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (Államtitkárság) meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program). A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.

A HISZEK Benned Sport Program II, alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálják, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, létesítmény-használat, sporteszköz beszerzések, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

Az igényelhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft, legfeljebb 5 000 000 Ft.

A Program IV. ütemének jelentkezési határideje: 2019. július 15. 

Várjuk a jelentkezésüket!

A Programkiírás és a beküldendő dokumentumok innen letölthetők:

Programkiírás: Programkiírás HISZEK BENNED Sport Program II. alprogram IV. ütem

Jelentkezési adatlap ‘A”: HISZEK BENNED II alprogram IV ütem A jelentkezesi adatlap

Jelentkezési adatlap “B”: HISZEK BENNED II alprogram IV ütem B jelentkezesi adatlap

Csak elektronikus úton benyújtandó adatlap (xls formátumban): elekronikusan benyújtandó adatlap

forrás: sosz.hu