Címke: sport
2014. november 04.
Az Európai Bizottság megadta a 2015-ös Európai Sporthéthez kapcsolódó Erasmus+ beadási határidőket. A sportesemények szervezésére és az együttműködési partnerségekre 2015. január 22-ig lehet pályázni.
2012. május 03.
Idén kerül megrendezésre a Születés Hete 10. országos jubileumi rendezvénysorozata május 9-12. között, amelynek Szegeden az Ananda Jógaközpont ad helyet.
2011. június 15.
Megjelent a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának „Az egészségjavítást célzó szabadidős sporttevékenységek támogatása” c. konstrukciójához (Kódszám:SPO-EJ-2011) kiírt pályázata.
2018. október 25.
A nemzetközi Auchan az Ifjúságért Alapítvány 2018-ban ismét pályázatot hirdet magyarországi civil szervezetek számára – a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével
2016. augusztus 24.
A pályázat célja a mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése, mely hozzájárul az intézményben folyó nevelési munka hatékonyságának javításához és a nyújtott szolgáltatások színvonalának emeléséhez.
2017. február 13.
Az Erasmus+ Program pályázata európai nonprofit sportesemények megvalósításának támogatására.
2016. június 15.
A pályázat célja támogatásban részesíteni a Budapest területén működő és budapesti székhellyel rendelkező azon sportegyesületeket, amelyek rendszeresen, széles körben igénybe vehető szabadidős sporttevékenységet, testedzési alkalmat biztosítanak a főváros lakossága számára.
2014. július 25.
A Magyar Olimpiai Bizottság pályázatot hirdet a rendszeres fizikai aktivitás, és a testmozgásban gazdag életmód széleskörű lehetőségének biztosítása érdekében szabadidősport események megrendezésének támogatására, a lakossági sportrendezvények színvonalának javítására.
2016. november 15.
A sportról szóló 2004. évi I. törvény átfogó módosítása jelentősen átalakítja a hazai sportigazgatás rendszerét, és a sportirányítás, valamint a civil sportigazgatás közötti feladat- és hatáskörmegosztás jelentős újraszabályozását eredményezi.
2014. december 16.
Újabb lépés a közpénzek átláthatósága ellen: törvényben mondták ki, hogy a sport támogatására felajánlott adóforintokról érdeklődőknek nem kell részletes adatokat szolgáltatni. Sok tízmilliárd forintról van szó, de a kormány még azt is vitatja, hogy ez egyáltalán közpénz lenne.
2015. május 05.
A pályázat célja támogatásban részesíteni a Budapest területén működő és budapesti székhellyel rendelkező azon sportegyesületeket, amelyek rendszeresen, széles körben igénybe vehető szabadidős sporttevékenységet, testedzési alkalmat biztosítanak a főváros lakossága számára.
2014. február 20.
A pályázat célja: Az EMMI nyílt pályázatot hirdet az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló 2008. évi XCIX. törvény (a továbbiakban: Emtv.) 19. § alapján a minősítéssel nem rendelkező színház- és táncművészeti előadó-művészeti szervezetek 2014. március 1. – 2015. február 28. közötti időszakra vonatkozó működésének és szakmai programmegvalósításának támogatására.

Címkék