Pályázatok
Pályázat
Magenta 1 Nonprofit ajánlat a Telekomtól


1844

Határidő: 2019. április 10.

A Magyar Telekom Nyrt. (Telekom) és a T-Systems Magyarország Zrt.(T-Systems) megújította, egyben kibővítette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát. Az új ajánlat neve Magenta 1 Nonprofit, amelyet 2019. május 6-tól egy évig vehetnek igénybe jelen pályázaton nyertes szervezetek.

A Telekom és a T-Systems támogatja és ösztönzi a nonprofit szektor digitalizációját annak érdekében, hogy szereplői még hatékonyabbá és sikeresebbé váljanak. A digitalizáció egyszerűbb ügyintézést és kapcsolattartást tesz lehetővé, ami energiákat és erőforrásokat szabadít fel és ezt társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre tudják fordítani.
A Telekom és a T-Systems a nonprofit szervezetek munkájának támogatására alakította ki új Magenta 1 Nonprofit ajánlatát, amely a vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. A Magenta 1 Nonprofit ajánlat a 0 Ft-os havidíjon túl további előnyökkel is szolgál.
A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot maximum 75 (hetvenöt) sikeresen pályázó nonprofit szervezetnek ajánljuk fel, akik egy éven át jogosultak a díjcsomagban foglalt szolgáltatások kedvezményes igénybevételére. A nyerteseket a Telekom és a T-Systems adományozási bizottsága választja ki.

(A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot csak azon szervezeteknek tudjuk biztosítani, amelyek a Telekom szolgáltatási területén működő székhellyel vagy létesítési címmel rendelkeznek, és a szolgáltatás biztosításához szükséges műszaki feltételeknek megfelelnek.)

Milyen szervezetek pályázhatnak?

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatra pályázhat minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület (esetükben a közhasznúság nem elvárás), hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja, valamint vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a hello holnap! applikációban. További információt a https://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/hello-holnap/mobilalkalmazas oldalon, vagy fenntarthatosag@telekom.hu címen kaphat.
A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot csak azon szervezeteknek tudjuk biztosítani, amelyek a Telekom szolgáltatási területén működő székhellyel vagy létesítési címmel rendelkeznek, a szolgáltatás biztosításához szükséges műszaki feltételeknek megfelelnek, illetve a szervezetek által igényelt címen a Magenta 1 Nonprofit ajánlat vezetékes szolgáltatásai a Telekom által létesíthetők.

A pályázaton nem vehetnek részt:

 • forprofit formában működő szervezetek;
 • közhasznúsági fokozattal nem rendelkező nonprofit gazdasági társaságok
 • politikai pártok vagy mozgalmak és ezek szervezetei;
 • vallási, felekezeti csoportok, közösségek
 • közintézmények alapítványai;
 • állami tulajdonban lévő nonprofit gazdasági társaságok;
 • olyan szervezetek, amelyeknél megfigyelhető a diszkrimináció, vagy amelyek tagságukat faji, vallási, életkori, nemi alapon vagy születési hely szerint korlátozzák;
 • amatőr vagy professzionális sportegyesületek, kivéve, ha tevékenységük kifejezetten a hátrányos helyzetűek sport tevékenységérere irányul

Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet lehet a legyelteis.hu/Magenta1Nonprofit oldalon

A pályázatok beérkezési határideje 2019. április 10.
A pályázat nyerteseinek kihirdetése: 2019. április 17.
A nyertesek listáját a legyelteis.hu/Magenta1Nonprofit oldalon tesszük közzé.
Az ajánlat a nyertes szervezetek számára leghamarabb 2019. május 6-tól él.

A létesítés és a szolgáltatás igénybevételének előfeltétele:

 • a nyertes pályázó által megfelelően aláírt szerződés Telekom számára történő visszajuttatása elöljáróban elektronikusan a kerdesemvan@legyelteis.hu címre a tárgyban Magenta 1 Nonprofit szerződés címmel, majd postai úton a Magyar Telekom Nyrt. 1519 Budapest, Pf. 434 címre)
 • a visszaküldött szerződés alapján a helyhez kötött szolgáltatások létesítése

A kedvezményezettek kiválasztásának szempontjai:

 • A pályázó nonprofit szervezet tevékenységi körében végzett munkájának eddigi eredményei;
 • A pályázó nonprofit szervezet 2019-re tervezett programja, annak várható (társadalmi/környezeti) hatása (mind az elért kedvezményezettek számát, mind a hatás minőségét tekintve);
 • A (várható) hatás fenntarthatósága a program célcsoportjának életében;
 • A pályázó nonprofit szervezet programjainak és kezdeményezéseinek innovativitása, újszerűsége;

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a kerdesemvan@legyelteis.hu címre várjuk, a tárgyban: Magenta 1 Nonprofit jelöléssel.

forrás: legyelteis.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Szervezete szeretne erősebb támogatói bázist építeni? Szeretnének több önkéntest vagy adományozót bevonni a szervezet munkájába? Fontosnak tartja, hogy megerősítsék kapcsolatu ...
Címkék