Használja a megújult Europass önéletrajzot!

hirdetés

Ahány munkahely, annyi féle elvárás létezik arra vonatkozóan, hogy milyen dokumentumokat csatolhatunk pályázatunkhoz. Önéletrajzot viszont mindenki kér, annak kitöltése így az álláskeresés nulladik lépése. A megújult Europass önéletrajz fiatalos színekkel és letisztult formákkal teszi látványosabbá és áttekinthetőbbé az álláspályázatunkat. Az europass.eu oldalon pedig nemcsak modern CV-t készíthetünk, hanem az álláskereséshez és a tudatos karrierépítéshez is segítséget kaphatunk.

Testre szabott önéletrajz és motivációs levél

Alapvető jó tanács, hogy ne ugyanazt az önéletrajzot használjuk álláskereséskor, hanem mindig hozzuk létre az adott pozícióra szabott verziót. Nem biztos, hogy releváns feltüntetni, ha valaki diákmunkás volt az egyetem alatt, míg egy másik cégnél kár lenne ezt kihagyni a felsorolásból. Vagy például a pozícióhoz szorosan nem kötődő tapasztalatok bizonyos munkáltatónak nem mondanak sokat, mások számára viszont extra hozzáadott értéket jelenthetnek. Érdemes motivációs levelet is készíteni, amit szintén mindig az adott szervezetre vonatkozóan kell megírni.

Modern forma, egyszerű létrehozás

Az Europass önéletrajzok és motivációs levelek az alábbi linken keresztül hozhatók létre, egy megújult és felhasználóbarát kitöltőfelületen. Három különböző stílusú, modern sablon alapján készíthető el a saját verziónk, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illő változatot. Egyszerű és letisztult vagy inkább színes és kreatív legyen a CV? A megújult, könnyen kezelhető szerkesztőfelületek segítségével bármelyik elkészíthető, akár több nyelven és több változatban is.

Az önéletrajz és a motivációs levél létrehozásához nincs feltétlenül szükség regisztrációra, de az e-portfólió elkészítése számos előnyt biztosít a felhasználónak. Tudjon meg többet!

Minden dokumentum egy helyen

Az Europass portál regisztrált felhasználói dokumentumtárat is létrehozhatnak. Itt megtalálhatók a felhasználók adatai, tanulmányi eredményei és személyes készségei, és ezek meg is oszthatók egy-egy állásra, ösztöndíjra vagy oktatási intézménybe történő jelentkezéskor. Ahogy az önéletrajz és a motivációs levél különböző verziói rendszerezhetők és biztonságosan megőrizhetők, úgy minden kapcsolódó bizonyítvány, oklevél vagy referencia is tárolható a dokumentumtárban.

Regisztráljon az Europass portálon, és tegye meg az első lépést az sikeres álláskeresés felé!

Álláskereséssel, karriertervezéssel kapcsolatos tippekért pedig látogasson el az europass.hu oldalra!