Hogyan tudja egy civil szervezet felépíteni a weboldalát úgy, hogy az ügyével a lehető legtöbb embert éri el? Ha elérte, meg is kell tartania az oldalára látogató érdeklődőket. A NIOK két podcast adása a weboldal készítéshez nyújt hasznos tanácsokat. Gyimesi Bernadett a Medve Matektól, Ormándlaki Balázs a Drive Online Marketing ügynökségtől érkezett, hogy Porkoláb Anikóval, a NIOK Alapítvány munkatársával osszák meg tapasztalataikat a témában. 

Milyen kérdéseket kell tisztázni egy weboldal létrehozásánál? Mik azok az információk, amiknek elengedhetetlenül meg kell jelenniük egy szervezet weboldalán? Mit kezdjünk a kulcsszavakkal és hogyan tudjuk ellenőrizni a weboldalunk elérését? 

Ha ehhez hasonló kérdések már a te szervezetednél is felmerültek, hallgasd meg új podcastünket! Ha a weboldalakat érintő technikai jellegű témák is érdekelnek, tarts velünk jövő héten és hallgasd meg a következő beszélgetést is! 

A beszélgetés 1. részét itt tudod meghallgatni:

A podcast a Hive Mind támogatásával jött létre. A Hive Mind közösség célja a médiatudatosság fejlesztése: segít, hogyan ismerd fel a félretájékoztatást, hogyan szólítsd meg kritikus ügyekben is pozitívan az embereket, és hogyan legyél biztonságban a digitális világban. A Hive Mind közösség további magyar nyelvű podcastjait ezen a csatornán, angol nyelvű podcastjait pedig a Hive Mind csatornáján hallgathatod meg.

Kapcsolódó linkek:

Medve Matek

Online adományozási felület a weboldalon - hogyan jelenjen meg?