Weboldal sablonok vagy az egyedi fejlesztés-e a jó út? Szükség van egyáltalán az utóbbira? Ha igen, mire kell ügyelni? Mit lehet kihozni a sablonokból? Ha biztonságról van szó, a WordPress is megállja a helyét?

A Mitől lesz vonzó a weboldalad? podcast második részében a technikai kérdésekről beszélget Gyimesi Bernadett a Medve Matektól, Ormándlaki Balázs a Drive Online Marketingtől és Porkoláb Anikó a NIOK Alapítványtól. Ha a te szervezeted sem fejlesztőkből áll, hallgasd meg podcastünket! Tudd meg, hogy hozhatsz létre jól funkcionáló weboldalt szakértők nélkül, mire figyelj a fejlesztésnél és a működtetésnél!

A beszélgetést itt tudod meghallgatni

Ha a weboldal tartalmi kérdései is érdekelnek:

A podcast a Hive Mind támogatásával jött létre. A Hive Mind közösség célja a médiatudatosság fejlesztése: segít, hogyan ismerd fel a félretájékoztatást, hogyan szólítsd meg kritikus ügyekben is pozitívan az embereket, és hogyan legyél biztonságban a digitális világban. A Hive Mind közösség további magyar nyelvű podcastjait ezen a csatornán, angol nyelvű podcastjait pedig a Hive Mind csatornáján hallgathatod meg.

Kapcsolódó linkek:


Medve Matek weboldala