Tegyük fel, hogy hallottál a storytellingről, sőt, használod is a módszertant a munkád során. Ha ez így van, és az alapozó képzésünkön is részt vettél már, akkor gyere el a soron következő tréningre, ahol még behatóbban megismerkedhetsz a módszertan hatékony használatának lehetőségeivel!

A történetmesélés alapvető definíciójának és eszközeinek interaktív átismétlése után a storymapping és storyboard készítési fortélyokat tanulhatsz. Kiderül, hogyan tudod a célcsoportjaidat elemezni annak érdekében, hogy a történeted elérje majd a jól meghatározott célját. A digitális storytelling alapvetéseit is megvizsgáljuk, és rengeteg példa mentén mutatjuk be az adatvizualizációval kéz a kézben járó történetek megformálásának kritériumait.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek vagy új kezdeményezések kommunikációs munkatársainak, akik már ismerik vagy használják is a storytelling módszertanát. Ezen kívül azoknak, akik a szervezet kommunikációval kapcsolatos tervezési folyamataiban és/vagy a napi kommunikációs feladatokban vesznek részt.
A workshopon való részvétel feltétele az alap storytelling workshopon való korábbi részvétel!

A workshopot személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes. A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://mozaikhub.hu/esemeny/haladostorytelling24/

Időpont: április 12. 10:00-16:00

Tréner: Szabó Dominika (Storyndipity)