Időpont: 2021. október 8. 9:00-18:30

Helyszín: Budapest belvárosa (a pontos cím szervezés alatt)

A konferencia célja, hogy a megközelítőleg 100 fős programon résztvevők (köztük többek közt civil szervezeti képviselők, más szakértők és a témáktól független személyek) ~10 fős csoportokban, majd plenáris üléseken mondják el személyes és adott esetben szakmai véleményüket a feldolgozandó 3 témáról, amelyek a következők:

•    Ifjúság, sport, oktatás, kultúra
•    Gazdaság, foglalkoztatás, társadalmi igazságosság
•    Digitális átalakulás

A résztvevők a rendezvényen mind a három témához kapcsolódóan rövid előadásokat hallgathatnak meg, majd ezt követően csoportos beszélgetésekre is lehetőségük lesz.

Az eseményen való részvétel egész napos elfoglaltságot jelent, ezért szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy kizárólag abban az esetben jelentkezzenek, ha ez nem okoz gondot Önöknek vagy kollégájuknak, és mind a három téma feldolgozásán jelen tudnak lenni.
A résztvevők számára biztosított az ebéd és az egész napos catering.

A programon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékukat a regisztracio@szazadveg.hu email címen jelezhetik. 

A regisztráció egyben még nem jelent automatikus részvételi lehetőséget, az előzetesen meghatározott szociodemográfiai kvóták alapján kiválasztott résztvevők a részletekről emailben kapnak tájékoztatást, ahogy azok is, akiket a szervezők most nem tudnak fogadni az alkalmon.