Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Új Nap Új Remények 2021 – pályázati felhívás

Az Új Nap - Új Remények egy közösségi/követes adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői azok az adománygyűjtő követek, akik az eseményen való részvételükkel egy-egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az Új Nap Új Remények immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre, a 2020-ban megszervezett események során 236 adománygyűjtő Követ, 31 különböző Jó Ügy javára, összesen több, mint 30 millió forint értékű adományt gyűjtött!

Az idei hajnali séta tervezett dátuma 2021. október 2., az esemény 11 városban, Budapesten, Debrecenben, Egerben, Gödöllőn, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen és Veszprémben kerül megszervezésre.

Az eseményen való részvétel nyitott minden magyar civil szervezet számára, akik előzetesen jelzik csatlakozási szándékukat és vállalják a részvételi pályázatban megfogalmazott feltételeket.

A program honlapja: www.unur.civiliranytu.hu

A pályázati felhívás elérhetősége: http://www.unur.civiliranytu.hu/hu/hirek/unur2021.html

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 23.

Amennyiben szívesen csatlakoznátok a programhoz, akkor kérjük, hogy jelentkezzetek (nem kötelező megvárni a pályázati határidőt! ), ha további kérdéseitek vannak, akkor keressétek bizalommal a pályázatban a saját városotokhoz megadott kapcsolattartót.

További hasznos videók:

Egy videó egy korábbi eseményről: https://www.youtube.com/watch?v=tmNIX3ViqN0

Inspiráló megszólalások a tavalyi program néhány résztvevőjétől: https://www.youtube.com/watch?v=ApJ3nNcc-pU&feature=youtu.be

Egy általános ismertető videó a követes adománygyűjtésről: https://www.youtube.com/watch?v=zKUaPQmkiqY&t=2s