Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

SZE
22

Esemény időpontja: 2019. szeptember 22.
Helyszín: a FranklinCovey székhelye, 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

3 napos nyílt képzés civil szervezetek vezetői számára

3 napos nyílt képzés civil szervezetek vezetői számára

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása 3 napos nyílt képzés

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása 3 napos nyílt képzés – olyan civil szervezetek vezetői számára, akik legalább 5-10 fő teljes munkaidős munkavállalói létszámmal dolgoznak – mert a küldetés megvalósításához az egyik legfontosabb eszköz a személyes eredményesség.

A program az IFUA Nonprofit Partner és az ERSTE Bank támogatásával valósul meg.

A világ egyik legnépszerűbb szemléletformáló programja, amely Stephen R. Covey bestsellere alapján dolgozza fel az emberi eredményesség örök érvényű alapelveit. A FranklinCovey „A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása” című programjának 3 napos nyílt képzési élménye megalapozza az egyéni eredményességet, növeli a produktivitást, egyensúlyt alkot, érett és felelős személyiséget teremt.

Éld meg a 7 szokást, hogy változást hozzon az életedben!

Lehetünk bármily kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikert elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, ill. saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására – ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása – Szemléletformáló program ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival.

A ma legjobban teljesítő munkatársak 70% -a nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyek a jövőbeli szerepeik betöltéséhez szükségesek. – FranklinCovey-tanulmány

Az egyes szervezetekben formálódó és képviselt normák, attitűdök, viselkedések együttesére hatást gyakorolni nem könnyű feladat. A FranklinCovey modern és nagy hatású eszköztára olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti a szervezeti alapértékek megteremtését és megerősödését – így a kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását a 7 szokás alapjaival.

„A 7 szokás nem csak a szervezet, hanem mindannyiunk szempontjából fontos, akár egész életünket megváltoztató, gondolkodásunkra és eredményességünkre kiható, egyedülálló tréning. A kapcsolataink építéséhez is jól használható, sőt elengedhetetlen ez a tudás. Valódi megértés nélkül nem lehetséges együttműködés, hatékony közös munka.

Saját személyiségem és vezetői magatartásom fejlődésében fontos mérföldkő volt a 7 szokás tréningen való részvételem. Büszke vagyok rá, hogy civil vezetőként be tudtam vonni az SOS minden vezetőjét és sok más munkatársamat is, hogy közös nyelvet és egy transzparensebben működő szervezetet építsünk. Nagy lépésekben tudott fejlődni munkatársaink együttműködése, szervezeti kultúrája.

Meggyőződésem, hogy ez mindenki számára nagyon hasznos képzés és szeretném, ha sok emberhez eljutna.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ingyenesen részt vehettem a FranklinCovey trénerképzésében és ezt a tudást önkéntesként szeretném továbbadni a civil szervezetek vezetői számára szervezett képzéseken.”

Gosztonyi Gábor, az SOS Gyermekfalvak Magyarország korábbi vezetője

Dr. Stephen R. Covey, a világszerte elismert vezetőfejlesztési szakértő nemzetközi bestsellerét, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása c. könyvet a 10 legbefolyásosabb vezetői könyv egyikeként tartja számon a Forbes magazin és történelem legnépszerűbb hangoskönyve.

Mit tanulhatsz meg a 7 szokás által?

 • Érettséget, nagyobb teljesítményt és önmagunk eredményesebb irányítását eredményezi.
 • A fókusz és a gondos tervezés által segíti a prioritások megvalósítását.
 • Olyan – jelenlegi és potenciális – vezetőket fejleszt, akik nemcsak szakértelemmel, de kiváló jellemmel is bírnak.

Miért hasznos ez a módszer a civil szervezetek vezetőinek?

 • Növeli vele a csapattagok aktivitását, elkötelezettségét és segíti a hatékonyabb együttműködést.
 • Fejleszti a kommunikációs készséget, és erősíti a kapcsolatokat.
 • Olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti a szervezeti alapértékek megteremtését és megerősödését, valamint a kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását.
 • Nő a felelősségtudat.
 • Hatékony vezetés módszertan lehet.
 • Közös nyelvet teremt a különböző szakmák képviselői között.
 • A szervezet nyitottabb, átláthatóbb, őszintébb lesz.
 • Épül a bizalom.
 • Közös nyelv lehet belőle a különböző szakmák között.

A PROGRAM IDŐPONTJA:
2019. szeptember 22-23-24.

PROGRAM VEZETŐJE:
GOSZTONYI GÁBOR, az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa korábbi vezetője, tréner

HELYSZÍN:
1124 Budapest, Németvölgyi út 64., a FranklinCovey székhelye

ÁR: 60.000 Ft (0% ÁFA) / fő / 3 nap (Eredeti ára bruttó 304.800 Ft lenne.)

Az ár tartalmazza a 3 napos programot, munkafüzetet és kártyacsomagot.

Minden résztvevő számára további lehetőség: amennyiben a képzést követően szívesen együttműködnél a FranklinCovey Életrevaló program küldetésének megvalósításában,teremts lehetőséget személyes találkozásra három oktatási-nevelési intézmény vezetőjével, hogy megismertessük velük a 7 szokás kurzus tudásanyagában rejlő lehetőségeket, és az eredményes találkozókat követően visszakapsz a képzés árából 45.000 Ft-ot!

További infortmációk, jelentkezés: https://franklincovey.hu/a-kiemelkedoen-eredmenyes-emberek-7-szokasa-nyilt-kepzes/


Címkék
vezető tisztségviselő, kommunikáció, képzés, szervezet fejlesztése