Élő rendszerek élesben bemutatva

FEB
25

Esemény időpontja: 2020. február 25.
Helyszín: Premier Kultcafé 1085 Budapest, Baross utca 1., a Kálvin tértől 1-2 perc séta.

Ezen a meetup-on több esetben élő rendszerek lesznek bemutatva működés közben, így egyes előadásokról nem lesz felvétel publikálva.

Hozd el a barátaidat is! A jó gondolatok egy kis beszélgetéssel kiváló ötletekké érhetnek. :)

Program

17:45-18:00 Érkezés, Regisztráció
18:00-18:15 Intro - Gáspár Attila
18:15-18:40

Hogyan támogatja a Jira Service Desk több száz alkalmazás csatlakozását?
Előadó: Mucsi Gabriella, Senior termékmenedzser, Idomsoft Zrt.

Jira Service Desk: a Központi Kormányzati Szolgáltatási Buszra minden az állami adatvagyonhoz tartozó nyilvántartások és ahhoz kapcsolódó rendszernek rá kell csatlakozni, mint központi rendszerre. Hogyan lehet több száz mission critical alkalmazásnak a csatlakozási státuszát zökkenőmentesen követni? Az útlevelünk, személyi igazolványunk stb. adatai mind itt érnek össze. Hogyan kezelik ezeket a csatlakozási igényeket egy érzékeny és kevésbé dinamikusan mozgatható környezetben?

18:40-19:05 Hogyan csináljunk Confluence segítségével élő belső információs portált?

Előadó: Medvey Tamás

Hogy valósítsunk meg egy olyan belső hírportált, tudástárat, amelyet mindenki örömmel használ? Hogyan oldjuk meg, hogy a csoporthíreket, eseményeket, blogokat azok lássák, akiknek ez a legérdekesebb? Akár ha csak annyiról van szó, hogy Szegeden lesz egy csapatest, ami csak az ottaniaknak érdekes, a budapesti kollégáknak nem? Hogyan alakítsunk ki egy olyan belső HR portált, ahol a munkatársak könnyebben megismerhetik egymást és hogy kinek milyen kompetenciái vannak, miben kitől kérhetnek segítséget?

19:05-19:30

Networking szünet

19:30-20:15

Jira az állatvédelemben - speciális felhasználási módok és megoldások
Előadó: Krepsz Gyöngyi zoológus, HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője

Hogyan válik egy-egy issue kutyussá, bagollyá? Hogyan lehet 8-10 vastag könyvből álló, sokszor duplán, esetenként triplán vezetett papíros dokumentációból eljutni oda, hogy minden elektronikus és interaktív legyen? Hogyan alakítottuk ki úgy a statisztikai rendszert, hogy néhány kattintással máris lássuk a legfontosabb adatokat? Esetpéldák, érdekes sztorik és máshova is adaptálható tapasztalatok az állatvédelemből.

20:15-20:30

Sorsolás: AJÁNDÉK ATLASSIAN DAY belépő.
A hagyományt követve ismét kisorsolunk egy Atlassian Day belépőt a meetup végén, a jubileumi, 5-ik konferenciánkra.
Ilyen volt az ADay 2019-ben: https://aday.news/AD19
2020. június 9-11-et érdemes már most beírni a naptárakba. :) És igen, most már 3 napos lesz a konferencia! Bővebben: https://atlassianday.meta-inf.hu/

20:30

Kötetlen beszélgetés, networking a helyszínen

A belépés ingyenes, étel-ital is lesz a hatalmas igényre való tekintettel. :) A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük jelentkezz időben!

Ilyen volt a legutóbbi Magyar Atlassian Meetup: https://aday.news/Meetup13-highlights

HELYSZÍN - Premier Kultcafé
1085 Budapest, Baross utca 1., a Kálvin tértől 1-2 perc séta.

A helyszín Európa legnagyobb fogyatékosság-barát közösségi és kulturális tere, szóval minden pénz biztos jó helyre megy. :)

Kérünk, az eseményen kerüljétek a nyílt álláshirdetést és fejvadászatot. A meetupon képeket és videókat is készítünk, hogy megoszthassuk másokkal az esemény jó hangulatát. :) Nyilván nem tudnánk kivágni erről egy-egy embert, így a megjelenéseddel úgy tekintjük, hogy ez elfogadható számodra is. GDPR részletek itt (PDF): https://aday.news/META-INF-rendezveny-GDPR

Várunk sok szeretettel!
META-INF TEAM


Címkék
kommunikáció, szervezet fejlesztése, informatika