CivilTech
Alapítvány
Alapítvány
Végezhetnek-e a kuratórium tagjai szakmai munkát az alapítvány részére?


1848Igen, a kuratórium tagjai is végezhetnek külön szerződés alapján munkát az alapítvány részére — ez már értelemszerűen nem a kuratóriumi tisztség ellátása! —, de ebben az esetben nem vehetnek részt abban a döntésben, amely ezt lehetővé teszi. Például a kuratórium elnöke végez egy szakmai szakértői munkát az alapítvány részére és ezért díjazásban részesül. Ebben az esetben nem vehet részt abban a döntésben, amikor a kuratórium dönt ennek a szakértői munkának az elvégzéséről és megszavazza, hogy ki végezze el ezt a munkát. Nem lehet egyszerre aláírója az alapítványnak mint megbízónak, és saját magának mint megbízottnak. Ilyen esetekben az alapítvány részéről egy másik megbízott kuratóriumi tag képviseli az alapítványt. Ezt a folyamatot a kuratóriumi ülésről szóló jegyzőkönyvnek tartalmazni kell.

frissítve: 2018.04.21.Címkék

Hír
Eddig kevesebb, mint 800 pályázat érkezett be a Nemzeti Együttműködési Alap egyszerűsített támogatásaira, ezért biztatunk minden olyan helyi vagy területi hatókörű egyesületet ...
Hír
Ön is vegyen részt! Ön szerint melyik projekt a leginnovatívabb? Válasszon és szavazzon!
Hír
A civilek napján a Budapesti Civil Információs Centrum nyílt napot tartott és interaktív programokat szervezett a fővárosban.
Hír
Kiket támogathatsz idén a bank nyereségéből?
Hír
A 2019. évi SozialMarie Közönségdíj nyertesei...
Címkék