Regisztráció 1% gyűjtésére

Szeptember 30-áig regisztrálhatnak azon szervezetek, amelyek 2023-ban már jogosultak lesznek, vagy egyéb okból eddig még nem gyűjtöttek!

Ifjúságsegítőknek szóló mobilitási projektek

A pályázattípus keretében a szervezetek/intézmények az ifjúságsegítők és a szervezetük/intézményük szakmai fejlődését és kapacitásépítését szolgáló, egy vagy több tanulási célú tevékenység lebonyolításához kapnak támogatást.

NEA2024_Kerületi tájékoztató fórumok

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ Budapest Főváros 7. kerület Erzsébetváros Önkormányzatával valamint Budapest Főváros 12. kerület Hegyvidék Önkormányzatával közösen további személyes tájékoztató fórumokat szervez a NEA 2024 október elején várható pályázati kiírásaival kapcsolatban.

Minority Rights Group - MARIO

A Minority Rights Group európai szervezete, mely kisebbségekkel, kisebbségek jogaival foglalkozik, pályázatot hirdet olyan magyarországi civil szervezetek számára, melyek tevékenységi fókuszában kisebbségi csoportok állnak.

Erasmus Napok 2023

Minden fontos információ az idei #ErasmusDays programsorozatról. Miről szól a kezdeményezés? Hogyan lehet csatlakozni? Kinek ajánljuk?

NEA 2024 online tájékoztató fórumok

A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ online tájékoztató fórumokat szervez a témában ahol szakértőjük, Janzsó Ádám válaszol majd a pályázatokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

#ErasmusDays 2023

Október 9-14. között hat napon át ünneplik Európa szerte az Erasmus+ programot.

NEA 2024 online tájékoztató fórumok

A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ online tájékoztató fórumokat szervez a témában ahol szakértőjük, Janzsó Ádám válaszol majd a pályázatokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

1% felhasználás, ellenőrzés webinár

Mire kell figyelni az 1% felhasználásnál? Mire lehet költeni, hogyan lehet tartalékolni, hogyan kell dokumentálni? A webinár során az 1% felhasználás NAV ellenőrzése során szerzett tapasztalatokat is bemutatunk.

Nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2024. évi támogatása

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatot hirdet a bolgár, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a román, a ruszin, a szerb, a szlovák, a szlovén és az ukrán nemzetiségek kulturális kezdeményezéseinek 2024. évi költségvetési támogatására

Nemzeti Tehetség Program 2023

A Nemzeti Tehetség Program alapvető célja a Magyarországon és a külhoni magyarlakta területeken a tehetségsegítés fejlesztése

Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak

Az Európai Unió és az Europa Nostra pályázatot hirdet a 2024-es Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak odaítélésére. Az elismerésekre tárgyi, szellemi és a digitális örökséghez kapcsolódó projektekkel lehet pályázni.

Online kommunikációs eszköztár civil szervezeteknek

Hogyan használható fel az online világ egy szervezet célkitűzéseinek elérésére? Milyen eszközökkel lehet megjelenni a Google keresőben? Hogyan tudhatjuk meg, hogy mire gondolnak az online kereső emberek? Milyen egy hatékony weboldal?

FAR Akadémia - online konferencia

Melyek a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) lényeges sajátosságai, amelyekkel a hatékony használat érdekében érdemes tisztában lenni?

Tűzgyújtó konferencia

A konferencia célja, hogy összehozza a forprofit és a nonprofit szektor szereplőit, és támogassa együttműködéseiket világjobbító tevékenységeik kialakításában. Szó lesz tapasztalatokról, jó példákról, szükséges hozzávalókról és rengeteg lehetőség lesz beszélgetni, ismerkedni és újabb partnerségeket álmodni.

Félretájékoztatás leküzdése - interaktív webinár

A NIOK Alapítvány a Hive Mind Közösséggel együttműködve képzéssorozatot indított 2023. szeptemberében. Egy olyan tudáscsomagot  állítottunk össze nektek, amely segíti a szervezet kommunikációját, segít eligazodni a mai online világ kihívásaiban, ahol az elmélettől haladunk a gyakorlat felé. A képzések egymásra épülnek, de külön is lehet rájuk jelentkezni, most a képzéssorozat második részére tudsz regisztrálni.

Fotózás és aktivizmus képzés a Közélet Iskolájában

Nem elég egy jó ügyért küzdeni, meg is kell mutatni azt. És mi lenne hasznosabb erre, mint egy kép, ami többet mond ezer szónál? Ezen a képzésen megismerkedünk a fotózás alapjaival, majd felfedezzük, hogyan használható egy fénykép az ügyünk kommunikációjában

Pedagógus kutatási pályázat

A Belügyminisztérium Köznevelési Tudományos Tanácsa pályázatot hirdet olyan tudományos pályamunka elkészítésére, mely a hazai pedagóguspálya alábbi, korábban csak bizonyos szempontokból kutatott kérdéseit mutatja be összefoglaló jelleggel, a megállapításokat európai összehasonlítási keretbe helyezve.

Jellemző hibák és megoldásuk a nonprofit szervezetek működése, gazdálkodása és a támogatások elszámolása során

Mire kap választ a Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft. előadásán: Milyen számviteli szabályok vonatkoznak a nonprofit szervezetekre? Milyen kedvezményeket érvényesíthetnek? Melyek a pénzügyi beszámoló alátámasztásának feltételei? Mely szabályok vonatkoznak 2023-ban a szervezetek adózására? Hogyan teljesítsék jól a számlázás és az adatszolgáltatás szabályait? Melyik a jó főkönyv szerinti bontás?

Verselemzés 2023

A pályázatot A GYERMEK AZ ELSŐ! ALAPÍTVÁNY / Országos Mécs László Irodalmi Társaság hirdeti meg a "Magyarnak lenni büszke gyönyörűség" nyertes pályázati programhoz kapcsolódva.

Társadalmi Vállalkozás Akadémia

A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató központ 2023. október 4-november 8. között elindítja új pilot projektjét, a Társadalmi Vállalkozás Akadémiát!

Közös Értékeink Program Akciópályázat felhívás

Az akciópályázat keretében rövid kampányok és akciók megvalósítására lehet pályázni. Olyan aktuális társadalmi problémákra reagáló terveket vár a kiíró, amelyek elősegítik, hogy mindannyian élhessünk az Európai Unióban garantált jogainkkal.

Civic Education Small Grants

A Közép-Európa Program jogállamisági tevékenysége (CEP ROLA), amelyet a Dexis Consulting Group (Dexis) hajt végre az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) megbízásából, olyan kreatív, helyi kezdeményezéseket kíván támogatni Bulgáriában, Magyarországon és Lengyelországban, amelyek a jogállamisági kérdéseket érthetőbbé teszik az állampolgárok számára.

Pécsi Eszter tanári díj

Pécsi Eszterről, az első magyar mérnöknőről elnevezett, jelentős pénzjutalommal járó tanári díjat alapított a BME mellett működő Pro Progressio alapítvány.