Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

 A NIOK Alapítvány online adománygyűjtés sorozata több témában nyújt eligazítást, válogass kedvedre, vagy várunk akár az összes alkalmon!

2021.március 31. 10:00 - 11:30 
Ismerd meg Magyarország legnagyobb adománygyűjtő oldalát!

Belevágnál az online adománygyűjtésbe, és a megfelelő eszközt keresed? Találkoztál már Adjukössze.hu-n futó adománygyűjtésekkel, és kíváncsi vagy, vajon a te terveidnek megfelelő-e? Szeretnél több információt arról, mik a különbségek az Adjukössze.hu közösségi adománygyűjtés és az adománygomb szolgáltatás között, és vajon melyiket mikor célszerű használnod? 

2021.április 14. 14:00 - 15:30
Hogyan gyűjts sikeresen online adományokat?

Mitől lesz sikeres az online adománygyűjtés? Mit kíván az online adománygyűjtés a szervezettől? Hogyan fogalmazd meg hatásosan az üzenetet, adománykérést? Kiknek, milyen felületeken és hogyan kommunikálj, hogy elérj az adományozókhoz? 

A webinárt minden, online adománygyűjtéssel ismerkedő szervezetnek ajánljuk!

2021.április 28. 14:00 - 15:30
Storytelling - a történetmesélés ereje az adománygyűjtésben

Mit jelent a storytelling, vagyis a történetmesélés ereje?

Hogyan használhatja egy civil szervezet etikusan a kommunikációjában? 

Az egyre népszerűbb storytellingről szóló webinárunkon a történetmesélés szerepéről beszélünk majd jó példákon keresztül. Bemutatjuk, hogy az Adjukössze.hu oldalon milyen jól elmondott történetek gyűjtötték a legtöbb adományt, illetve azt is, hogyan használhatjuk etikusan a szervezet munkájához köthető egyéni történeteket a közösségi médiában, illetve akár sajtókommunikációban. 

2021.május 12. 10:00 - 11:30
Hogyan indíts online közösségi adománygyűjtést?

Ha van egy jó ügyed, projekted, amire még nincs fedezet, tökéletes választás a közösségi adománygyűjtés! Ha Benneteket is érdekel, hogyan lehet közösségi adománygyűjtést indítani, de még nincs benne tapasztalatod, akkor várunk a webináron!

2021.május 26. 10:00 - 11:30
Mit nyújt az adjukossze.hu adomány gomb + (bankkártyás) adománygyűjtő szolgáltatása?

Várunk mindenkit, akik gondolkodnak azon, hogy hosszabb távon illesszék a szervezet működésébe a rendszeres és egyszeri online adománygyűjtést, és érdeklik a technikai részletek, az Adjukössze.hu adománygomb+ szolgáltatásának funkciói. 

 

A sorozatra a regisztráció webináronként történik, így akkor is szeretettel várunk, ha csak 1-2 téma érdekel!