Kommunikáció
Kommunikáció
Adományozás gomb


467A támogatóiddal elsősorban online tartod a kapcsolatot. Nyomonkövethetik szervezeted tevékenységét a közösségi média felületeken keresztül, a honlapotokon, vagy akár a rendszeresen küldött hírleveletekből is tájékozódhatnak a friss eseményekről. Egy adományozásra buzdító gomb segítségével minden ilyen felületen (akár hírlevél, akár e-dm, akár csak egy poszt) felkínálhatod a rendszeres adományozás, vagy akár kampányod -legyen az közösségi vagy követes adománygyűjtés - támogatásának lehetőségét.

A gomb vezesse el adományozóidat minél kevesebb kattintással arra a felületre, ahol azonnal, egyszerűen fel tudja ajánlani adományát (fizetni tud).

Egy ilyen gomb kialakítása során gondolj arra is, hogy adományozóid többsége mobil eszközön olvassa a híreket, követi az eseményeket, így ahol megteheted, számukra is könnyen használható, megfelelő méretű gombot illessz be felületeidre.

Válassz figyelemfelkeltő, és a szervezeti brandedhez illő színt, cselekvésre buzdító feliratot (például: Támogatom!/ Adományozz!).

Ha a kész megoldások híve vagy, válaszd a NIOK Bankkártyás Adománygyűjtési Szolgáltatását, aminek keretében kész gombokat tudsz egyszerűen beilleszteni online felületeidre.

frissítve: 2018.06.08.
Hír
Az elmúlt napokban ismételten több bejelentés érkezett az Országos Bírósági Hivatalba (OBH), miszerint a Civil Marketing Kft. nevében a civil szervezetek képviselőit telefonon ...
Hír
Tegnap rendezték meg a Civil Díj 2019 Gálát, kiderült, kik az idei év legsikeresebb és legjobb szervezetei.
Hír
Az eredmények a NEA honlapján érhetőek el
Hír
Több mint 400 millió eurót (127,7 milliárd forint) gyűjtött össze a párizsi Notre-Dame helyreállításához a francia kulturális minisztérium által a magánemberek és vállalatok a ...
Hír
Te emlékszel, hogy melyik társadalmi szervezetet támogattad a MagNet Bank tavalyi #KözösségiAdományozásiProgramjában?
Címkék