CivilTech
Kommunikáció
Kommunikáció
Adományozás gomb


510A támogatóiddal elsősorban online tartod a kapcsolatot. Nyomonkövethetik szervezeted tevékenységét a közösségi média felületeken keresztül, a honlapotokon, vagy akár a rendszeresen küldött hírleveletekből is tájékozódhatnak a friss eseményekről. Egy adományozásra buzdító gomb segítségével minden ilyen felületen (akár hírlevél, akár e-dm, akár csak egy poszt) felkínálhatod a rendszeres adományozás, vagy akár kampányod -legyen az közösségi vagy követes adománygyűjtés - támogatásának lehetőségét.

A gomb vezesse el adományozóidat minél kevesebb kattintással arra a felületre, ahol azonnal, egyszerűen fel tudja ajánlani adományát (fizetni tud).

Egy ilyen gomb kialakítása során gondolj arra is, hogy adományozóid többsége mobil eszközön olvassa a híreket, követi az eseményeket, így ahol megteheted, számukra is könnyen használható, megfelelő méretű gombot illessz be felületeidre.

Válassz figyelemfelkeltő, és a szervezeti brandedhez illő színt, cselekvésre buzdító feliratot (például: Támogatom!/ Adományozz!).

Ha a kész megoldások híve vagy, válaszd a NIOK Bankkártyás Adománygyűjtési Szolgáltatását, aminek keretében kész gombokat tudsz egyszerűen beilleszteni online felületeidre.

frissítve: 2018.06.08.
Hír
Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig.
Hír
A Facebook májusban szigorú átláthatósági szabályokat vezetett be a politikai hirdetésekre vonatkozólag, melyek azonban akár visszaélésekre is lehetőséget adhatnak.
Hír
A Civilizáció koalícióban együttműködő, alulírott civil szervezetek kiállunk a kutatás Alaptörvényben biztosított szabadsága mellett, és szolidaritásunkat fejezzük ki a Magyar ...
Címkék