Kommunikáció
Kommunikáció
Adományozás gomb


411A támogatóiddal elsősorban online tartod a kapcsolatot. Nyomonkövethetik szervezeted tevékenységét a közösségi média felületeken keresztül, a honlapotokon, vagy akár a rendszeresen küldött hírleveletekből is tájékozódhatnak a friss eseményekről. Egy adományozásra buzdító gomb segítségével minden ilyen felületen (akár hírlevél, akár e-dm, akár csak egy poszt) felkínálhatod a rendszeres adományozás, vagy akár kampányod -legyen az közösségi vagy követes adománygyűjtés - támogatásának lehetőségét.

A gomb vezesse el adományozóidat minél kevesebb kattintással arra a felületre, ahol azonnal, egyszerűen fel tudja ajánlani adományát (fizetni tud).

Egy ilyen gomb kialakítása során gondolj arra is, hogy adományozóid többsége mobil eszközön olvassa a híreket, követi az eseményeket, így ahol megteheted, számukra is könnyen használható, megfelelő méretű gombot illessz be felületeidre.

Válassz figyelemfelkeltő, és a szervezeti brandedhez illő színt, cselekvésre buzdító feliratot (például: Támogatom!/ Adományozz!).

Ha a kész megoldások híve vagy, válaszd a NIOK Bankkártyás Adománygyűjtési Szolgáltatását, aminek keretében kész gombokat tudsz egyszerűen beilleszteni online felületeidre.

frissítve: 2018.06.08.A Tudástár frissítésében dr. Tarczay Áron ügyvéd nyújt segítséget szerkesztőségünknek.


Hír
Eddig kevesebb, mint 800 pályázat érkezett be a Nemzeti Együttműködési Alap egyszerűsített támogatásaira, ezért biztatunk minden olyan helyi vagy területi hatókörű egyesületet ...
Hír
Kiket támogathatsz idén a bank nyereségéből?
Hír
A 2019. évi SozialMarie Közönségdíj nyertesei...
Hír
A pénzt a Bethlen Gábor Alapon keresztül kapja meg a Főtér.ro portált kiadó, korábban többször is támogatott egyesület.
Címkék