Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Sikeres kampány tabutémákban - a NIOK podcastja
Beszélgetés a gyermekbántalmazás elleni kampányokról a Kék Vonal és az UNICEF képviselőivel 

Vegyük le a segítésről a szomorúságfiltert! - a NIOK 2. podcastja
Giving Tuesday: Vegyük le a segítésről a szomorúságfiltert! Impulzusadakozás, önkéntesség, személyes (jó)ügyek Hajós Andrással és Herczeg Szonjával - Podcast

Fiatal önkéntesek, aktivizmus - NIOK podcast a Greenpeace-szel és az Amigosszal
A NIOK podcastje arra kíváncsi, hogy a Z generáció fiatal felnőttei mennyire aktívak és érzékenyek társadalmilag.

Közösségi adománygyűjtés kis szervezetként, kevés forrással - NIOK Podcast
Adománygyűjtésen gondolkozol, de úgy érzed, ehhez még kicsi a szervezet, nincs rá kapacitásotok? Hallgasd meg legújabb podcastunkat, amelyben egy kezdő és egy már rutinosabb civil szervezet osztja meg, mit tanultak adománygyűjtő kampányaik során.


Visszapillantó podcast - Az elmúlt évekről civil szemmel
A civil szférának mozgalmas időszak volt az elmúlt 4 év, változásokkal, támadásokkal, de együttműködésekkel is teli. Ezek áttekintésére hívjuk beszélgetőpartnernek civil szervezetek képviselőit, kutatókat, szakértőket.

Visszapillantó podcast 2. rész - Civil törvények - a propaganda fogságában?
A négyrészes beszélgetéssorozat, a ‘Visszapillantó’ 2. része érkezett most meg, melyben a jogi-szabályozási környezet változásairól beszélgettünk Kövér-Van Til Ágnessel, az ELTE docensével és Csapó Beatrix-szel, a Diverzitás Alapítvány vezetőjével.

Visszapillantó podcast 3. rész - Civilekről számokban, és arról, ami a számok mögött van
A négyrészes beszélgetéssorozat 3. részében a civil szektor helyzetéről és megítéléséről beszélgettünk Sebestény István nonprofit kutatóval a Civitalis Egyesülettől és Molnár Csabával, a Political Capital kutatásvezetőjével.

Visszapillantó podcast 4. rész - A sikeres civil akciók titka - helyi ügyek, mozgalmak az elmúlt évekből
Mitől lesz sikeres egy civil akció helyi szinten? A kommunikáció, a csapatépítés, a kapcsolatok, esetleg valami más a kulcsa? Mi jellemzi társadalmunkat, milyen térben mozognak a civilek, kik válnak egyáltalán civilekké, helyi ügyek alakítójává?

Visszapillantó podcast 5.rész - Civilek és álcivilek: kinek jut az állami forrásokból?
A kormányzati finanszírozás teljes átalakításon ment keresztül, ami a civil szférát is megrengette. A pénzügyeken túl változtak a szakmai kapcsolatok is az állami és önkormányzati szereplőkkel. De mik is ezek a hatások pontosan? Valós jelenség-e a pályázatok átpolitizáltsága? Léteznek “igazi” és álcivilek?

Civil szervezetek podcastjai a legkülönfélébb témákban: civilizacio.net