A nonprofit.hu-n az adománygyűjtés kapcsán írtunk már arról, hogy egy nagyobb célközönség számára kommunikáló szervezetnek szükségszerű, hogy valamilyen szoftvert használjon erre a célra.

Nagyon vártuk már, hogy a GetResponse kedvezménnyel legyen elérhető a CivilTech programban, ami a profi, mégis egyszerű online marketing és email kampányok kezelő eszköze. Segítségével célzott előfizetői listákat hozhat létre, hírleveleket, videó e-maileket és follow-up kampányokat kezelhet. A platform több száz reszponzív sablont tartalmaz, lehetővé teszi az automatizálást és érkeztetési oldalak, landing page-ek létrehozását.

A GetResponse-t már több mint 350 000 cég és civil szervezet használja közel 200 országban, 2022-től pedig a platform elérhetővé válik a CivilTech programban részt vevő civil szervezetek számára is. 

A GetResponse platform spam mentes megoldást kínál, több mint 99%-os kézbesítési aránnyal. Ez azt jelenti, hogy a GetResponse által küldött e-mailek sehol sem állnak meg útközben, és eljutnak a címzettek postaládájába.

A GetResponse platformot olyan funkciók jellemzik, mint:

 • hírlevél-küldés automatizálása,
 • érkeztetési oldalak (landing page),
 • testreszabható grafika,
 • reszponzív design: Az üzenetsablonok automatikusan alkalmazkodnak a címzett képernyőfelbontásához,
 • formanyomtatványok és felmérések, amelyek lehetővé teszik, hogy az Ön kapcsolatai felkerüljenek a megfelelő feliratkozói listákra.
 • webináriumok,
 • CRM eszköz,
 • tökéletes időzítés eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az üzenetet akkor juttassa el a címzetthez, amikor az a legaktívabb.

Összefoglalva, a GetResponse platform használata a következő előnyökkel jár a szervezetek számára:

 1. Hatékony hírleveleket készíthet több mint 500 hírlevélsablonból.
 2. Automatizálás. A hírlevél-automatizálási ciklusok létrehozása különösen hasznos a rendszeres, ismétlődő levelezési kampányok esetében, amelyek küldése előre ütemezhető.
 3. Hozzáférés 5000 képhez a Shutterstockból. A vonzó grafikával ellátott tartalom sokkal több embert tud rávenni arra, hogy elolvassák a küldött kampányt.
 4. Érkeztetési oldalak (landing page) pl. egyes projekteknek szentelt weboldalak, több mint 500 sablonból. Segítenek abban, hogy a címzettek figyelmét egy fontos témára összpontosítsuk, és lehetővé teszik a felhasználói tevékenység könnyebb nyomon követését.
 5. A címzettek listájának szegmentálási lehetősége. Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabott üzeneteket küldjön a címzettek egy kiválasztott csoportjának anélkül, hogy új listát kellene létrehoznia.
 6. Felmérések és űrlapok. Emellett felméréseket és űrlapokat is létrehozhat, és az ezeket kitöltő személyek automatikusan bekerülnek a címzettek kijelölt listájába.
 7. RODO-mezők. Lehetővé teszi, hogy az adatbázisba való regisztrációkor megadjon minden szükséges hozzájárulást.
 8. Webináriumok. A GetResponse-fiókoddal nem kell használnia a webinárium eszközt. Ezt a funkciót a Plus és Professional csomagokkal használhatja.
 9. Integráció a legnépszerűbb közösségi hálózatokkal
 10. Videó és multimédia fájlok hozzáadása az üzenetekhez

A funkciók teljes listáját a GetResponse weboldalán találja meg.

Szuper eszköz + elképesztő kedvezmény? Lehetséges!

A CivilTech programban a GetResponse támogatására jogosult szervezetek a GetResponse által jelenleg kínált 4 csomagból 3 közül választhatnak: Basic, Plus és Professional. Az Enterprise csomagra nem vonatkoznak az automatikus civil kedvezmények.

A TechSoup és a GetResponse partnerségének köszönhetően a CivilTech programban minden szervezet, amely jogosult a GetResponse támogatására, jelentős kedvezményeket kaphat:

50% a Basic, Plus és Professional csomagok mindegyikére, 100 000 rekordig terjedő kapcsolati adatbázisok esetén. FONTOS: Ahhoz, hogy megkapja ezt az 50%-os kedvezményt, a GetResponse-ra kell hivatkoznia, vagy a GetResponse logóját meg kell jelenítenie a szervezet weboldalán.

Hol, hogyan és mely szervezetek vehetik igénybe ezt az ajánlatot?

Nézze meg a termék leírásánál, hogy az Ön szervezete jogosult-e a GetResponse ajánlat kihasználására, majd igényelje a kedvezményt az alábbi linken

Kérem a GetResponse -t!

Ha nem tudja, belevágjon-e, ingyenesen is kipróbálhatja (ajánlott másik email címmel, hogy aztán a végleges, szervezeti email címmel igényelni tudja a kedvezményt): https://www.getresponse.com/hu/start-free