Videókonferencia, online oktatás

Távmunka

A videókonferencia eszközökre most sok egyeztetés, képzés, tanácsadás költözik át. Hogyan csináljuk, hogy jól működjön?

Sok civil szervezet számára nem újdonság a videón keresztüli, online megbeszélések - a nemzetközi, vagy országos projektekben résztvevők már nagy gyakorlatra tehettek szert ebben.
Azonban a koronavírus miatt azok is erre kényszerülnek, akik korábban nem használtak hasonló technikai megoldásokat. Mindkét csoportnak szeretnénk segíteni.

Ahhoz, hogy egy megbeszélés, képzés az online térben sikeres legyen, a technikai eszközök alkalmazása mellett fontos, hogy tisztában legyünk a speciális módszerekkel. Nem kell minden utat magunknak kitaposni, az alábbi írások, cikkek segítséget nyújtanak, legyen szó az online megbeszélések vezetési, facilitálási megoldásairól, vagy akár a részvétel apróságnak tűnő, de a sikerességet nagyban befolyásoló apró lépéseiről.

Az útmutatóhoz kapcsolódó GYIK-ok és háttéranyagok között folyamatosan frissítjük a cikkeket.

 

Távmunka rovat a Tudástárban - eszközök, tippek, módszerek az otthoni munkavégzéshezCímkék: informatika, CivilTech, távmunka, koronavírus, Covid-19

GYIK

Videókonferencia kisokos - tippek

2020. április 15.

Sok civil szervezet számára szerencsére nem újdonság a videón keresztüli, online megbeszélések - a nemzetközi, vagy országos projektekben résztvevők már nagy gyakorlatra tehettek szert ebben.