A családok átmeneti otthonai részére külső férőhelyek kialakításához nyújtandó támogatás 2022 / CSÁO2022

A pályázati program célja, hogy támogatást nyújtson a családok átmeneti otthonai, és fenntartói részére annak érdekében, hogy külső férőhelyet tudjanak kialakítani, vásárolni, felújítani, ezzel segítve a szolgáltatás hatékony működtetését, a családok integrálását, a családok kilépését az ellátásból, hozzájárulva az emberkereskedelem áldozatai számára a szolgáltatáshoz történő hozzáféréshez.

Szerveződj! Társasjáték-vezető képzés

A Szerveződj! társasjáték az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A társas célja, hogy a játékos csoport elgondolkozzon azon, hogy milyen eszközökkel tud kiállni saját közössége vagy mások érdekeiért, hogyan lehet hatásosan fellépni, kampányolni, mozgalommá szerveződni és tenni egy igazságosabb világért.

Közösségek egymásért és magukért!

A nyíregyházi Helyi Szálak Közösségi Alapítvány pályázatot hirdet nyíregyházi formális és informális közösségek számára. A Helyi Szálak Közösségi Alapítvány a helyi közösség támogató erejére alapozva jött létre azért, hogy a nyíregyházi ügyekre, problémákra és kezdeményezésekre itt, helyben keressen és találjon megoldást és forrást.

Online adománygyűjtés és rendszeres adományozói bázis építése

A magánadomány gyűjtés fejlesztése, rendszeres adományozók toborzása a fenntartható civil működés egy fontos területe. Mindehhez elengedhetetlen az adományokat fogadó bankkártyás fizetőfelület. Gyere el képzésünkre, ha fejlődni szeretnél, rendszeres adományozói bázist építenél!

Street Training Online 2022

A 2018 óta a Városligetben évente tartott ingyenes tréning napot, a Street Training Budapestet kiegészítve idén is megrendezik a Street Training Online-t.

Felelős közösségi befektetések workshop II. – vállalati jó gyakorlatok

A járványügyi korlátozások elmúltával, idén ismét személyes formában kerül sor az Effekteam hagyományos szakmai workshopjaira. A június 2-án és 9-én tartandó interaktív események résztvevői közelebbről is megismerkedhetnek az Effekt2030 – A közösségi befektetések díjának legutóbbi nyertes programjaival.

Stipendium Hungaricum konferencia

A Tempus Közalapítvány 2022. június 7-én konferenciát szervez, hogy bemutassa a Stipendium Hungaricum és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram hozzájárulását a hazai felsőoktatás nemzetköziesítéséhez, mindezt a jelenlegi időszakban, amikor a felsőoktatás a járványhelyzet és a közelben dúló háború miatt váratlan kihívásokkal is küzd.

Terézvárosi pályázati felhívás

Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata tematikus pályázatot hirdet a Terézvárosban működő, illetve tevékenységükkel a városrészhez kötődő alapítványok, egyesületek és társadalmi szervezetek részére igényelhető támogatás megszerzésére, a 2022. április 1. – december 31. között megvalósuló programokhoz.

Felelős közösségi befektetések workshopok – vállalati jó gyakorlatok

A járványügyi korlátozások elmúltával, idén ismét személyes formában kerül sor az Effekteam hagyományos szakmai workshopjaira. A június 2-án és 9-én tartandó interaktív események résztvevői közelebbről is megismerkedhetnek az Effekt2030 – A közösségi befektetések díjának legutóbbi nyertes programjaival.