Regisztráció 1% gyűjtésére

Megjelent a 2021-es EGYREG adatlap! Szeptember 30-áig regisztrálhatnak azon szervezetek, amelyek 2022-ben már jogosultak lesznek, vagy egyéb okból eddig még nem gyűjtöttek!

Alliances for Sectoral Cooperation on Skills

These partnerships shall implement a coherent and comprehensive set of sectoral or cross-sectoral activities, which should be adaptable to future knowledge developments across the EU.

Törődés, empátia - pályázat az emberarcú egészségért!

Idén első alkalommal kerül kiírásra Magyarországon a Teva "Emberarcú Egészségért díj 2022" pályázata. A gyógyszergyártó cég fő missziója - az egészségügyi ellátás hozzáférhetőségének javításán túl - a betegek életminőségét befolyásoló kezdeményezések támogatása, mert vallja, hogy a magas szintű egészségügyi ellátáson és a gyógyszeres kezelésen túl a betegeknek szükségük van a lehető legtöbb törődésre, empátiára, emberségre, méltóságra és együttérzésre is a gyógyulásukhoz.

CEU Democracy Institute Leadership Academy (DILA)

The Democracy Institute Leadership Academy (DILA) is a unique, 12-week part-time English-language leadership training program offered by the CEU Democracy Institute for a new generation of public leaders in Central and Eastern Europe.

Civil vezetői workshop

A Civil vezetői workshopra a helyek beteltek, ezért a jelentkezést lezárták.