<< 2019. Október >>

Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:1901, a 2019. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Music Moves Europe - képzési pályázat

2019. okt. 31.

Pályázat

Music Moves Europe – Az európai zenei sokszínűség és tehetség fellendítése professzionalizálási és képzési pályázat címmel hirdet pályázatot zenei képzési programok támogatására az Európai Bizottság.

Nemzetiségekért Díj

2019. okt. 25.

Pályázat

A Miniszterelnökség várja a jelöléseket a 2019-es Nemzetiségekért Díj odaítélésére.

Mobil munkavégzés és hatékony csapatmunka

2019. okt. 24.

Képzés

A Microsoft Magyarország támogatásával indult ingyenes, 6 alkalmas Irodai hatékonyság képzéssorozatán olyan komplex tudást szerezhetsz, amely a mindennapi munkavégzés számos területén jelenthet segítséget.

INDÍTSD BE! – (Nemzetközi) önkéntesek a helyi közösségekért

2019. okt. 23.

Képzés

Az Egyesek Ifjúsági Egyesület ingyenes 4 napos képzést szervez civil szervezeteknek, ifjúságsegítőknek, mentoroknak és koordinátoroknak, akik közösségfejlesztő tevékenységet végeznek és nemzetközi vagy helyi önkénteseket szeretnének fogadni, esetleg nemzetközi ifjúsági projektekkel szeretnék színesíteni a tevékenységi palettájukat.

Nemzeti Együttműködési Alap Tájékoztató napok

2019. okt. 17.

Esemény

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által szervezett tájékoztató napokon megismerhetik a sikeres pályázatkészítéssel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat, és a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik a munkatársaknak.

Webináriumok civil szervezeteknek és társadalmi vállalkozásoknak

2019. okt. 9.

Képzés

2019 őszén a PILnet Alapítvány pro bono ügyvédi programja olyan ingyenes, gyakorlati ismereteket nyújtó webinárium-sorozatot indít, amelyet szakértő ügyvédi irodák és vállalati jogászok a civil szervezetek igényeinek megfelelően alakítottak ki.

Az NKA Könnyűzene Kollégiumának pályázata

2019. okt. 7.

Pályázat

Pályázatot hirdet az NKA Könnyűzene Kollégiuma könnyűzenei alkotások létrehozására, azok közönséghez történő eljuttatására, terjesztésére és megörökítésére.

Új dimenziók a vállalati felelősségvállalásban

2019. okt. 3.

Esemény

Az Effekteam Közösség. Hatás. Jövő. címmel rendez konferenciát október 3-án, melynek témája a jövő vállalata az őt körülvevő világ gazdasági, társadalmi és ökológiai változásában.

Alap pályázatíró képzések

2019. okt. 1.

Képzés

A Budapesti Civil Információs Centrum szeretettel hívja fel ismételten figyelmüket október eleji ingyenes, egynapos képzéseik szabad helyeire, melyek a Pályázatírás témakörét járják körül alapszinten.

A Visegrádi Alap pályázatai

2019. okt. 1.

Pályázat

Októberig várja a pályázatokat a Nemzetközi Visegrádi Alap a kis- és nagyösszegű, a Visegrád+, valamint a stratégiai pályázataira.

<< 2019. Október >>