Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Civic Europe felhívás

Pályázat

A Civic Europe célja, hogy támogassa azokat a szervezeteket, amelyek már aktívak vagy hajlandóak olyan térségben dolgozni, ahol az állampolgári és politikai tanulás, a részvétel valamint a cselekvés iránti elkötelezettség alacsony szintű, vagy teljesen hiányzik.

még
0
nap
2020. 05. 27.

Az NKA Könyvkiadás Kollégiumának pályázatai

Pályázat

Pályázatokat hirdet az NKA Könyvkiadás Kollégiuma a könyvkiadási tevékenység 2020. évi megújítására, fejlesztésére a magyar könyvkultúra jelentős értékeinek létrehozására.

még
0
nap
2020. 05. 25.

Erdei kisvasutak üzemeltetési támogatása

Pályázat

Az Agrárminisztérium Pályázati felhívása az erdei vasutak üzemeltetésének csekély összegű (de minimis) támogatásáról szóló 95/2012. (VIII. 30.) VM rendelethez

még
0
nap
2020. 05. 22.

Új Nap - Új Remények pályázati kiírás

Pályázat

Az Új Nap - Új Remények tehát egy közösségi adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta.

még
0
nap
2020. 05. 17.