Túlélési stratégiák a népi kultúrában

Szeretettel várnak a Magyar Népfőiskolai Társaság 2023/2 online programjára, amely 2023. február 9-én 18.00 és 19.30 óra közötti időpontban kerül megrendezésre és amelyen DR. LANCZENDORFER ZSUZSANNA néprajzkutató, egyetemi docens (Széchenyi István Egyetem, Győr) előadását hallgathatjátok meg TÚLÉLÉSI STRATÉGIÁK A NÉPI KULTÚRÁBAN címmel.

Nemzetközi konferenciaszervezés támogatása

A Magyar Tudományos Akadémia a magyar tudomány nemzetközi elismertsége és kapcsolatainak fejlesztése érdekében nemzetközi konferenciák, workshopok támogatására pályázatot hirdet

Hozz programot a Bánkitóra!

Pályázati felhívás civil és kulturális szervezeteknek, gondolkodó egyéneknek, kreatív közösségeknek

2023 Economic opportunities fund - call for proposals

This call is aimed at driving impactful and sustainable community-driven solutions that promote economic opportunities for marginalised women, transgender, non-binary and gender non-conforming people in Europe. This funding is intended to further the Alliance’s vision of a just and fair European society where gender equality is achieved for all people, especially those living in vulnerable situations.

Allianz Foundation Grants Program

Enabling better living conditions for the next generations: this is our mission. The Allianz Foundation works with European partners who are committed to social justice, open societies, and maintaining a livable planet.

Két napos NIOK workshop civil szervezetek számára

A NIOK Alapítvány a Hive Mind Közösséggel együttműködve egy kétnapos offline workshopot hirdet meg Budapesten Helyben ható címmel olyan akcióterv létrehozására, mellyel a szervezet hatékonyan reagál saját célcsoportja problémáira.

Info session: CERV-2023-CHAR-LITI

Info Session on the Call for Proposals to promote civil society organisations’ awareness of, capacity building and implementation of the EU Charter of Fundamental Rights

Vodafone Digitális Díj

A pályázati felhívás célja, hogy a Vodafone Magyarország Alapítvány ösztönözze és elismerje a digitálisan innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket.

DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázat

A DiscoverEU az Erasmus+ program legújabb lehetősége (KA155-YOU), amely 18 éveseknek nyújt rövid távú egyéni vagy csoportos utazási élményt Európa-szerte. Informális tanulási tevékenységként a DiscoverEU célja, hogy előmozdítsa a résztvevőkben az Európai Unióhoz való tartozás érzését, és lehetővé tegye számukra a kontinensünk kulturális sokszínűségének felfedezését.

Szerveződj! – társasjáték-vezető képzés

A Szerveződj! társasjáték az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A társas célja, hogy a játékos csoport elgondolkozzon azon, hogy milyen eszközökkel tud kiállni saját közössége vagy mások érdekeiért, hogyan lehet hatásosan fellépni, kampányolni, mozgalommá szerveződni és tenni egy igazságosabb világért.

Éves ÁFA

Éves ÁFA bevallása és befizetése.

Fővárosi Szolidaritási Alap 2022 – Pályázati felhívás

Budapest Főváros Önkormányzata által biztosított forrásból a Fővárosi Szociális Közalapítvány pályázati felhívást tesz közzé a Fővárosi Közgyűlés által meghatározott társadalompolitikai célok előmozdítását szolgáló pályázatok támogatására.