Civic Education Small Grants

A Közép-Európa Program jogállamisági tevékenysége (CEP ROLA), amelyet a Dexis Consulting Group (Dexis) hajt végre az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) megbízásából, olyan kreatív, helyi kezdeményezéseket kíván támogatni Bulgáriában, Magyarországon és Lengyelországban, amelyek a jogállamisági kérdéseket érthetőbbé teszik az állampolgárok számára.

Pécsi Eszter tanári díj

Pécsi Eszterről, az első magyar mérnöknőről elnevezett, jelentős pénzjutalommal járó tanári díjat alapított a BME mellett működő Pro Progressio alapítvány.

Ugorj szintet a fundraisingben!

Érdekel, hogy hogyan tervezd meg a fundraising portfóliódat, és miként építs sikeres kampányt a belső szervezeti erőforrásaidra támaszkodva? Az Art of Giving and Asking csapata unikális adománygyűjtési workshopján stratégiai szemléletet, és azonnal alkalmazható praktikus tudást, kampány tippeket kapnak a résztvevők.

Adománygyűjtés technikai háttere - Tömeges e-mail küldő rendszer hatékony használata webinár

Ha már vannak adataid és szeretnél hatékony adománygyűjtő kampányokat kivitelezni, ha szeretnél automata válaszüzeneteket küldeni adományozóidnak, ha szeretnél időzítve, hatékonyan, erőforrást kímélve kommunikálni adományozóiddal, önkénteseiddel, hírlevél feliratkozóiddal, és erre egy megbízható rendszert keresel, most a Nem Adom Fel Alapítvány segítségével bemutatunk számodra egy példát.

Józsefvárosi munkásmozgalmi séta a Közélet Iskolájával

Józsefváros egy olyan hely a magyar fővárosban, ahol a 19 és 20. századi magyar történelem majd minden jelentős eseményének volt helyi vonatkozása. Különösen igaz ez a magyar baloldal, a magyar munkásmozgalom története szempontjából.

Együtt a Bókayért! - 8. Tour de Bókay

Immáron 8. alkalommal kerül megrendezésre a Bókay Gyermekklinika Alapítvány és a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekklinikájának közös jótékonysági családi napja, a Tour de Bókay.

Mastercard Alkotótárs 2023

A pályázati program célja: lehetőséget biztosítani három fiatal színházi alkotónak, illetve társulásnak, hogy négy hétig a jelen pályázatra benyújtott és 2023/24-es színházi évadra tervezett produkcióján, projektjén dolgozhasson a Jurányi Inkubátorház Mastercardź Alkotótérben: optimális infrastrukturális feltételek között

"Első a gyermek"

A Partners Hungary Alapítvány "Első a gyermek" programja keretében pályázatot ír ki komplex, társadalmi befogadást támogató programok megvalósítására, melyben kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre és családjaikra, a roma közösségekre. A program egyaránt támogatja a hazánkban tartózkodó menekülteket és menedékes státuszúakat, valamint a helyi befogadó közösségeket.

NGO Leadership Workshop 2023

Weiser Center at the University of Michigan and the William Davidson Institute at the University of Michigan, in partnership with Slovakia-based organization Hekima, announce a unique opportunity for change-makers, civil society activists and leaders of organizations, projects and initiatives in Central Europe, the Balkans and Moldova.

Egymásra lépni tilos! - Üzenj Budapestnek!

A Budapest Esély Nonprofit Kft. az Egymásra lépni tilos! című esélyegyenlőségi kampányának keretében pályázatot hirdet egyéni alkotók és alkotócsoportok számára.

Entrepreneurship and Soft Skills

Társadalmi vállalkozásban gondolkozol? Csatlakozz 46, különböző európai országból érkező fiatalhoz, tanulj a társadalmi vállalkozói tevékenységről és fejleszd szociális készségeid, amelyek kulcsfontosságúak egy társadalmi vállalkozás elindításában.

Közös hatalmunk nemzetközi konferencia

A Közélet Iskolája 2023. június 16-17-én szervezi meg a Közös hatalmunk című nemzetközi konferenciát a CEU budapesti épületében, amelyre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit is.

Jól vagyok! Közösségek a fiatalokért!

A nyíregyházi Helyi Szálak Közösségi Alapítvány pályázatot hirdet nyíregyházi formális és informális közösségek számára. A Helyi Szálak Közösségi Alapítvány a helyi közösség támogató erejére alapozva jött létre azért, hogy a nyíregyházi ügyekre, a nyíregyházi emberek problémáira és helyi kezdeményezésekre itt, helyben keressen és találjon megoldást és forrást.

Tanoda+ az InDaHouse szakmai fóruma

A Tanoda+ egy olyan szakmai fórum, ahol az InDaHouse és más, hozzá hasonló szolgáltatásokat nyújtó szervezetek megosztják a tudásukat, tapasztalataikat és az érdeklődő közönség megismerheti az egyes szervezetek működési területén felmerülő problémákra adott válaszaikat.

Történetek a segítségnyújtásról

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ebből az alkalomból ESETTANULMÁNY-író pályázatot hirdetünk szociális szakemberek részére "Történetek a segítségnyújtásról" címmel.